Niks dan positiefs

Goede ervaring!

Greenworks Air Compressor

Ik ben zeer tevreden met deze Greenworks Air Compressor,bedankt

Bezorging rampzalig

Om op mijn leeftijd niet met zo iets zwaars als een grasmaaier te hoeven sjouwen bestel ik oneline. Ik krijg niet van te voren bericht wanneer ze bezorgen. Ik heb een briefje bij de voordeur waar ze bestellingen neer mogen zetten. Dit wordt niet gedaan. Briefje in de bus dat ik dezelfde dag het kan afhalen op een afhaalpunt. Daar aangekomen is het er niet, pas de volgende dag. Slecht slecht slecht.

Snel

Snelle lvering

Vriendelijke klantenservice

Super snelle levering, en meedenken met je bestelling. Had een 40 volt machine besteld, en een 24 volt accu. Werd gebeld of ik het goed had gedaan. Ja dus. Super goede service dus.

Vergissing uitstekend hersteld.

Ik had een extra ketting besteld. Via mailcontact. Waren ze vergeten, maar na een mailtje keurig aangeleverd. .

Vlotte service, ook aan telefoon bij vergissing bij bestelling

Ik had iets fout besteld. Een mail gestuurd. De dag erop gebeld om te vragen of de verzending nog gewijzigd kon worden. Er werd automatisch mijn mail van de dag ervoor bijgehaald en de foute bestelling was snel gewijzigd. Top service.

Greenwworks.com komt na wat ze beloven

De klant is hier nog koning!

Na 1 mailtje dat na 1-1/2 jaar de accu stuk was, kreeg ik zonder enig probleem een nieuwe onder garantie de volgende dag in huis. Dus prima service

Ik bestelde een bladblazer/zuiger. De leverin g was supersnel, amper 2 dagen. De kwaliteit tot dusver (2x gebruikt) is meer dan behoorlijk. Goede aankoop.

heel goed

Gebruiksvriendelijke bestelling, goede opvolging, correcte en snelle levering

Goede service + snel

Bijzonder goed

Heel snelle levering en uitstekende service, ook buiten garantie.

Prijs kwalitatief

Nog geen moment spijt gehad van gereedschap greenworks. Dit is mijn derde toestel en zoals altijd zeer tevreden.

overzichtelijke website en snelle en correcte levering .TOP

Goede snelle levering!

Snelle reactie op mijn e-mail en vervolgens snelle levering van het product!

Stipt en snelle levering

Klantvriendelijk, ook met betrekking tot een product, wat al evenuit garantie was.

NOG NIET BINNEN

helaas nog niet binnen

Supersnel!

Na bestelling echt verrast hoe snel we deze in huis hadden

Had 2 toestellen gekocht maar 1tje was niet voorradig. Met 2 dagen vertaging toch toegekomen. Toestellen werken uitstekend en doen wat beschreven wordt. Met speciale dank aan Dhr Roufs Ludo voor de snelle feedback en mooie afhandeling.

Goede communicatie bij helaas toch niet goed leverbaar artikel

Helaas was het artikel wat ik besteld had niet meer leverbaar. Echter geweldige communicatie per mail en meedenken over een alternatief

Duidelijk en snel

Goede opvolging van mijn zending

Niet zo goed

Levertijd 3 weken ipv 1-2 dagen,materiaal is wel goed

niet mogelijk ze te kontacteren voor enkele vrgen

ik heb nog enkele vragen over produkt maar kan ze niet aan telefoon krijgen als je dan echt problemen hebt sta je daar

Weert 78(

6231SB Meerssen

+31 (0) 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl