Beste Willem, ik ben blij te lezen dat u de machine, tot op heden als "goed" beoordeeld. Zoals telefonisch besproken verwacht ik niet dat de - in begin - overtollige olie een probleem is. De monteur zal hier op zeer korte termijn nog op terug komen. Wij vragen u dan ook even geduld te hebben, want in deze drukke tijden lukt het niet altijd om binnen 1 werkdag alles te beoordelen. Voor toekomstige klanten enige toelichting op de retourprocedure: wij hanteren 30-dagen retourrecht van ongebruikte producten. Bij een retour betalen wij de gemaakte verzendkosten. De retourkosten zijn voor de klant. Lijkt ons een faire deal. In deze kwestie hebben we zelfs uit coulance voorgesteld om een gebruikte machine (valt buiten retourrecht) retour te nemen. Dit voor slechts 8% waardevermindering. Als er nog vragen zijn, hoor ik dat graag. Mvg. Ludo van Houtklover.nl
Beste Simon, indien er problemen zijn met de levering, kunt u het beste contact opnemen met ons. Wij zullen dit dan voor u oplossen. Ik ga informeren bij Transmission en zorgen dat alles in orde komt. Mvg. Ludo van Timber XL Update: 8 februari email van klant, dat pakket geleverd is.
Beste Kees, goed te lezen dat je tevreden bent over de houtklover. De handleiding is gemaakt in "moderne" vorm, met veel beeldende afbeeldingen/plaatjes. We merken dat onze klanten toch graag meer tekst en uitleg erbij willen. Dus daar wordt momenteel aan gewerkt. De zwarte draaiknop is om de terugloop van de duwblok te regelen. Stel het hout is allemaal ongeveer 30 cm gezaagd, dan laat je de duwblok tot ongeveer deze afstand tot het mes komen. Vervolgens hou je de hendel omlaag en met de andere hand, draai je de zwarte draaiknop vast tegen het ijzer bij het mes. De duwblok kan hierdoor niet meer teruglopen naar de beginstand. Dit werkt een stuk sneller. Als er nog vragen zijn, hoor ik dat graag. Mvg. Ludo van Houtklover.nl
Beste Gerry, bedankt voor de review van de Uni Klover. Er zit onderaan inderdaad een gat, maar dat is niet voor een vergrendelingspin. Ik verwacht dat dit voor het aflaten van water is. Als we nog van dienst kunnen zijn, hoor ik dat graag. Mvg. Ludo van Timber XL // Houtklover.nl
Beste Titus, als er nog onduidelijkheden zijn, kunnen we eventueel een belafspraak maken. Ik zal u dan eea verder uitleggen. De afspraak kunt u plannen via email: info@timberxl.com. Mvg. Ludo van Timber XL