Werkt fantastisch

Heel fijn apparaat super snelle levering

• Welk product heeft u gekocht? Klover

Gemakkelijk te bedienen alleen vind ik persoonlijk kun je niet al te grote blokken splijten doordat de armen naar buiten worden gedrukt. Maar het is een goed apparaat en hoop er lang plezier ervan te hebben. Arno

Snelle correcte service

Goed en stevig product. Goede kwaliteit

• Welk product heeft u gekocht? Uni klover

Prima bedrijf

Snelle en nette aflevering.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 5

Goede prijs voor mooi product

Zo’n houtklover werkt echt prettig, kost veel minder energie dan met de bijl.

• Welk product heeft u gekocht? Houtblover

Toppertje

Werkt echt!

top

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

snel geleverd

alsof ik naar de winkel ben geweest

• Welk product heeft u gekocht? hydrolische olie

Goed functionerend en degelijk

Precies zoals op het YouTube filmpje kwam de klover aan. Op de dag dat was gepland. Alles goed verpakt. Mss beter op de doos aangeven dat er in de doos meegeleverde spullen zitten, zoals olie, e.d. En de papieren handleiding boven in de doos doen zodat je hem bij het uitpakken direct tegenkomt, ipv meeverpakken in plastic en ondoorzichtig plastic, onder een ingepakt stalen plateau. Alles is zeer goed verpakt en werkt zoals beschreven. Super!

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

Hij werkt geweldig dik tevreden

• Welk product heeft u gekocht? Kloof machine

positief

Bij levering schakelkast kapot. Er is een nieuwe kast beloofd, deze heb ik inmiddels ontvangen. Na de kast vervangen te hebben, werkt de kliever naar behoren.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

De levering liep even niet goed met de transporteur, maar werd snel hersteld door de transporteur zelf. Contact met Houtklover.nl was prettig, je merkt duidelijk ze hart voor de zaak én voor de klant hebben.

• Welk product heeft u gekocht? Logmatic LM-250

Super goede klover

Word netjes geleverd. Instaleren is simpel. De klover 8 werkt perfect ben zeer te vreden.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Prima machine!! Doet waarvoor hij gekocht is.

Prima machine alleen ontbrak er een splitpen om 1 van de tafels af te borgen. En 1 borgpen om de zijpanelen horizontaal te zetten gaat mega zwaar erin.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8 XTR

Goed product, goede service!

Van a tot z tevreden.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8T-xtr 220V

Goed bezorgd en super scherp we hopen er weer 10 jaar gebruik van te maken

Heel erg goed

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Prachtig apparaat en snelle service

Apparaat voldoet aan de verwachtingen. Omschrijving om hem in elkaar te zetten mocht iets uitgebreider. Zaten verschillende maten schroeven bij en niet duidelijk waar welke in moest maar hij staat inmiddels als een huis. Super fijn dat deze gewoon op hoogte staat. Genoeg vermogen om hout te kloven.

• Welk product heeft u gekocht? klover 7

het enigste waar ik tegen aan liep , was dat de retour leiding los schoot en ik veel olie verloor .

• Welk product heeft u gekocht? benzine houtklover

Geen ervaring ..stoppen springen als ik klover aanzet

Gisteren klover gemonteerd Alles zoals omschreven maar als ik hem aanzet springen de " stoppen" ..gewoon 220 toch !? Doe ik iets verkeerd mss !? Zou U contact met mij op willen nemen aub ( weet niet wat nu !! ) 06 23868230 Carel v Limpt Al direct antwoord gehad met aanwijzingen. Ik !! Deed iid iets niet goed !! ...raad opgevolgd en ja hoor ...!! ..machine werkt perfect Dank jullie wel voor super service !!!

content de la fendeuse

je ne mets que 4 étoiles, car la livraison n'a pas été respectée et en plus il y a eu une perte de colis entre les 2 transporteurs, arrivé avec 8 jours de retard. Je l'ai testé sur du bois fraichement coupé et du bois séché et cela va impeccable. il est dommage que le téléphone du service client ne soit pas aussi en français vu que de nombreux belges achètent chez eux d'après les commentaires. j'ai acheté aussi un bidon de 5 litres d'huile hydraulique pour la vidange au bout des premiers 50 heures de travail. Son poids et encombrement sont parfait pour cette machine de cette puissance, cela semble de bonne réalisation. à suivre dans le temps d'utilisation.

• Welk product heeft u gekocht? Couperet 8-XTR

Snelle bezorging en goede aankoop.

Ik zocht al een tijdje een veilige manier om grotere blokken te splijten. Ik had al een kleine Kindling voor aanmaakhout, maar de Uni Klover is precies wat ik zocht voor de grotere blokken. Ik ben een vrouw, en hoewel het niet licht werk is, is het wel te doen. Je moet er een beetje een handigheid in krijgen. En inderdaad gehoorbescherming. Aanrader dus ook voor vrouwen die liever niet met een grote bijl willen werken.

• Welk product heeft u gekocht? Uni Klover

Betrouwbaar.

Snelle levering van een goed product voor een goede prijs.

• Welk product heeft u gekocht? Verticale Klover 8 tons

Een goed product

Mooi op tijd geleverd en hij doet wat hij moet doen

Gebruiksvriendelijk

Goede handleiding, eenvoudig te monteren

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 XT

Buiten verwachting zeer degelijke machine

Doet het werk zoals ik voor ogen had . Geen probleem met eik en beuk .

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl