Goed en kwaliteit

Gemakkelijk in elkaar te zetten, werkt heel goed en praktisch, is heel handelbaar.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

tevreden

De eerste betaling via Mollie lief verkeerd maar we kregen ons geld wem terug. Daarna verliep alles vlekkeloos.

• Welk product heeft u gekocht? houtkliever

Levering liep vertraging op

Website bestelling prima te doen en ook snel terugkoppeling. Echter liep de levering vertraging op, voor ons geen probleem maar indien je iets besteld wat je wel op de afgesproken dag nodig bent dan zou dat een teleurstelling kunnen zijn.

• Welk product heeft u gekocht? Gude GHS 500/8TE

Werkt goed, wat lakschade door verzending. Doos kapot

werkt erg goed

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8t

Het is een super ding ik ben helemaal tevreden

Het is een super ding ik ben helemaal tevreden

Goede service, snelle levering

De informatie op de site was duidelijk, over het bezorgproces werden we goed geïnformeerd. en de chauffeur was behulpzaam met het plaatsen in de garage.

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

super goede machine

werkt zeer goed jaren eerder moeten gaat overal doorheen zeker aan te raden

• Welk product heeft u gekocht? houdklover

Topfirma klote transport firma

Zeer tevreden van houtklover prijs kwaliteit top sevice MAAR dringend ander transportfirma nemen ! Ze zetten de machine Van 116kg af op het einde van de straat op die mensen hun oprit. Iedereen kon dit toestel stelen.Ik moest 300 mt dat toestel bij mij zien te krijgen . Gooi deze firma buiten en werk met serieuze mensen Mvgr Wilfried van Wilca

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Fijn bedrijf

Goede communicatie, klover deed het niet. Perfect gerepareerd!

• Welk product heeft u gekocht? klover 7

Gemengde gevoelens

De bestelling, afhandeling en levering verliep prima. Echter: Bij aflevering was de doos open; er ontbraken heel veel bouten en moeren. de handleiding was onduidelijk én onjuist! We hebben nu ca. 10 uur met de kloofmachine gewerkt en tot nu toe naar tevredenheid.

• Welk product heeft u gekocht? klover 7

Een geweldige klover

Had in het begin wat problemen door verkeerde montage. Ben op afstand geweldig geholpen door monteur. Klover werkt geweldig. Gaat door de dikste blokken hout. Als een mes door de boter. Ben dik tevreden. Prima koop.

Sterke kliever

Werkt goed

• Welk product heeft u gekocht? Kliever 8

geweldige machine voor een redelijke prijs

Plezierige houtklover die beschilt over voldoende vermogen .

• Welk product heeft u gekocht? houtklover

Tevreden

Snelle levering en heel degelijk materiaal.

• Welk product heeft u gekocht? Klofer 8

de kliever overtreft ruim mijn verwachtingen

aangenaam verast door het gemak en de goede werking van de kliever, verhouding prijs kwaliteit is in orde

• Welk product heeft u gekocht? houtkliever 8

Zeer blij mee..

Gewoon een bedrijf wat doet wat ze zeggen, daar hou ik van. De machine ziet er picobello uit, klover werkt naar behoren. Ook de verdikking van het kloofmes werkt super.

• Welk product heeft u gekocht? Klover

Prima apparaat

We moesten een tijdje wachten, wat al duidelijk was aangegeven op de site. Toen we onze klover in ontvangst konden nemen, ontbraken er helaas wat onderdelen. Na contact (telefonisch gelukkig) hebben we per e-mail de handleiding ontvangen. Zelf pinnen en olie aangeschaft, want we hadden vrij gepland om direct aan de slap te kunnen. Vandaag de ontbrekende onderdelen ontvangen, dus een stuk blijer gestemd weer. De klover doet het super, gaat zonder moeite door alles heen wat we hebben aangeboden. Echt de meest rare knoesten en oude stammen gaan door tweeen. We zijn er blij mee

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8 XTR

Topkwaliteit

Ik heb het apparaat direct getest, met 35 cm diameter eikenhout, het werkt gewoon fantastisch, een ongeziene kracht heeft deze kliever. Eerst wou ik een horizontale kleinere nemen maarben blij dat ik voor de 8 ton verticale gekozen heb. Geen schouderpijn meer van het hakken met een bijl. Echt topprodukt.

• Welk product heeft u gekocht? Verticale houtklover 8 ton

zeer te vreden

vlotte levering en erg te vreden

• Welk product heeft u gekocht? hydraulische olie

prima....

....olie

• Welk product heeft u gekocht? houtklover-olie

Fijne machine, matige bezorgregeling

De machine bevalt erg goed, maar bij bestelling kun je een bericht voor de bezorging aanmaken. Ik had een dag van bezorging aangegeven, met de opmerking dat er tussen 2 en 4 niemand thuis zou zijn. Op de dag van bezorging belde de koerier mij om 1430 verbaasd dat er niemand aanwezig was. Moest ik een vervolg afspraak maken en heb ik een vrije dag moeten opnemen omdat je geen tijd van bezorging weet. Mvg.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover.nl

Fantastische kliver!

Zonder al te veel fysieke inspanning stukken hout kloven! Geweldig apparaat

• Welk product heeft u gekocht? Finse houtklover

Degelijke machine

Duurde wat lang voor hij er was maar top machine. Zeeeer krachtig Stil Redelijk snel Heb armen wel iets aangepast dikke stammen sta je te dicht bij met je gezicht

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8xtr

Goede afhandeling en communicatie

Hooutklover communiceerde goed door het verlaat leveren van de houtklover. De houtklover zelf is fantastisch en ben er erg blij mee. Hopelijk nog aardig wat kuubjes mee te klovem

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 extra

prima klover

eenvoudig te installeren en te bedienen en doet wat 'ie moet doen

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl