Super handig en zonder kans op hernia kloven.

Werkt uitstekend.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Snelle en goede service.

Duidelijke uitleg door klantenservice en regio coördinator. Prijs kwaliteit in orde. Opmerking: het staafje om de afstand/hoogte van het kloofbijl aan te psssen/vast te zetten, gaat redelijk snel terug naar maximale uitgangspunt. De vleugelmoer laat te snel los.

• Welk product heeft u gekocht? KLOVER 8

nog steeds niet geleverd, in overleg word morgen geleverd

mijn ervaring is dat er gezegd wordt dat de klover 24 nov geleverd wordt en dan een mail er achter aan dat de klover in december wordt geleverd maar ondertussen is er wel door ons betaald. slechte zaak in goed overleg is er een oplossing gekomen. TOP

• Welk product heeft u gekocht? klover 8

Krachtig, degelijk, robuust.

Waar een gehuurde 6,5 tons klover zich op stuk beet, gaat deze er moeiteloos doorheen. Het splijten gaat snel door het V-vormig mes. Heb alleen een puntje geslepen aan het vleugelboutje voor de hoogte instelling, deze gleed over de staaf zelfs na strak aandraaien. Kortom, aanrader!!

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Deze had ik 5 jaar eerder moeten kopen. Werkt perfect.

zie bovenstaande

• Welk product heeft u gekocht? 8 ton houtklover

Zeer nette service

Mijn apparaat kwam beschadigd aan, na hierover gemailed te hebben onstond er een zeer korte en directe lijn met een medewerker. Deze heeft alles zeer netjes en snel in overleg met mij opgelost. Het apparaat bevalt heel goed.

Goed en duidelijk geholpen

Ben wezen kijken en werdt toen duidelijk en vriendelijk te woord gestaan.

• Welk product heeft u gekocht? 8 toen klover

NETJES GELEVERD

KLOVEN GAAT PRIMA

• Welk product heeft u gekocht? KLOVER 7

Prima product

Volgens afspraak geleverd, goede service van Houtklover.nl. De handleiding van de Klover 8 kan iets duidelijker en actueler. De plaatjes komen o.a niet meer helemaal overeen met de uitvoering. Het benodigde smeervet bij installatie is niet bijgeleverd. De zijschapjes heb ik niet gemonteerd om vervoer door een deur mogelijk te houden. Toch ben ik blij met deze krachtige houtklover 8 en kan ik hem aanbevelen..

• Welk product heeft u gekocht? Klover8

gekregen wat ze beloven..

prima product, snelle levering, gekregen wat ik wilde.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Super aankoop, prima geregeld.

Houtklover van 8 ton gekocht, volgende dag al in huis. Gemonteerd en begonnen, werkt perfect. Is een aanrader.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 ton

Goed product, snelle levering

Wel veel bouwwerk en afbeeldingen erg klein. Het verbaast me hoe sterk de klover is.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 7

Werk zo als het moet.

Werkt perfect.

• Welk product heeft u gekocht? Hout klover

Snelle levering en goed product

Makkelijk te bestellen, compleet en kwalitatief goed product. Snelle levering.

Top product

Fijne werkhoogte. Goed instelbaar.

• Welk product heeft u gekocht? Klover7

Aankoop was zeer positieve ervaring.

Apparaat voldoet aan alle verwachtingen. Levering was vlot, aflevering prima geregeld.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

Snel gewenste product geleverd

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 7 tons

Een handzame houtklover en krachtig genoeg voor eiken rond 30 cm

Een tweetal opmerkingen: 1. het vullen van de olie is een beetje lastig, maar nog lastiger is de peilstok aflezen. Wat gebeurt er als er teveel olie in zit? 2. Hoe moeten de kleine gaten met vet gevuld worden om de zuil te onderhouden?

• Welk product heeft u gekocht? GUDE GHS 500/8TE

Snelle levering. Goed advies

Snelle levering. Zeer degelijk en doet wat het moet doen.

• Welk product heeft u gekocht? Uni Klover

geweldig apparaat, na eindeloos gehak met een bijl is dit een weldaad

zie boven, ik gebruikte ook de handmatige blauwe klover tot grote ergernis van enkele buren. Maar met de Klover 7 is dat euvel verholpen en dat gaat vele malen sneller en gemakkelijker.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 7

na telefonisch informatie, goed ingelicht en prima machine.

• Welk product heeft u gekocht? houtklover 8

Klover is top, transport matig

De Klover 7, doet het uitstekend, simpel maar doeltreffend. Wel veel schermen (voor veiligheid), maar deze niet gebruikt. Wij wonen aan een verhard zandpad, maar de chauffeur durfde het niet aan om de Klover thuis af te leveren en het pad op te rijden. Met een relatief kleine vrachtwagen was hij de eerste in 15 jaar die het huis niet kon bereiken. Als het aan de Klover had gelegen waren het gewoon 5 sterren geweest, nu heb ik zelf de pallet gelost (ca. 70 kg).

• Welk product heeft u gekocht? Klover 7

Tevreden

Met het apparaat zelf ben ik zeer tevreden. Het werd netjes in een goede verpakking op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Alleen is het een minpunt dat er geen fatsoenlijke handleiding bij is. Via een foto van de doos moet je maar eens proberen het apparaat in elkaar te zetten, en ik ben best wel handig. Ikea is er niks bij. Het lijkt me niet moeilijk om een fatsoenlijke beschrijving bij dit apparaat leveren. Voor de rest niks dan lof. Groeten Hans Schmets

• Welk product heeft u gekocht? Klover 5

Prima product

Werkt uitstekend.

Top. Snel en goed.

Houtklover besteld. Makkelijk te bestellen, super snel geleverd, kwalitatief apparaat tegen een eerlijke prijs

• Welk product heeft u gekocht? Kloofmachine

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl