• Welk product heeft u gekocht? Uni Klover

Werkt vooral goed om al gekloofd hout kleiner te kloven .

De hamerstaaf zit te los in de bijl .De grote moer drukt de staaf niet aan in de bijl . De staaf kon 4 cm. op en neer worden gehaald na strak aandraaien van de grote moer . Na zelf gedraaide vulbus onder de moer te hebben aangebracht wordt de staaf nu wel strak aangeduwd in de bijl en werkt het hameren beter .

• Welk product heeft u gekocht? smartsplitter

Makkelijk te bestellen, keurig geleverd. Werkt super!

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Prima product, echter boekje en werkelijkheid komen niet helemaal overeen.

In het boekje staan te installeren onderdelen die al gemonteerd zijn. Ook is de bevestiging (borging) van de grondlaag anders (nieuwer) dan de versie die in het boekje staat. Al met al 20 min nauwkeurig alles nalopen en de klover is klaar voor gebruik. Inmiddels ruim 7 kuub gekloofd waaronder stammen met een diameter van 80cm. Geen enkel probleem voor deze klover. Prima product en een aanrader.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

het is goed en aan raad baar

het is jammer dat er veranderingen zijn die niet op de gebruik aanwijzingen staat het is een ander model. ik zou ook wel graag de olie en het vet bij gezien tegen betaling

• Welk product heeft u gekocht? houtkloofer 5

Prima en snelle levering.

Goede tussentijdse communicatie, prima verpakt en snel geleverd

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Geweldig .Het instructiefilmpje is het bestuderen waard

• Welk product heeft u gekocht? Klover

Ik ben tevreden

Tot nu toe helemaal tevreden

• Welk product heeft u gekocht? Lumga bos8ton

Snelle levering, goede communicatie over aflevertijdstip, mooie kliever.

Levering volgens afspraak, met duidelijke communicatie hoe laat. Apparaat stond op een pallet (het was zwaarder dan ik had gedacht). Netjes thuis afgeleverd binnen met heftruckje. Apparaat is keurig met goede gebruikshandleiding. Werkt prima.

• Welk product heeft u gekocht? klover 5

Goed product, snelle levering tegen een schappelijke prijs

Goed product, snelle levering tegen een schappelijke prijs

• Welk product heeft u gekocht? houtklover 8 ton

Zeer goed!

Goede en snelle service. Ik bleek een fout in de adressering gemaakt te hebben en toch werd het artikelen met slechts één dag vertraging keurig afgeleverd.

• Welk product heeft u gekocht? Een houtklover

Precies volgens de beschrijving, alles uitstekend geregeld

Precies volgens de beschrijving, alles uitstekend geregeld

• Welk product heeft u gekocht? Gebruikte houtklover

simpel maar doeltreffend

simpel apparaat en werkt prima.

• Welk product heeft u gekocht? uni klover

Wij zijn heel tevreden.

Het was voor ons een hele investering, maar hij heeft zijn geld al opgebracht.

• Welk product heeft u gekocht? Kloofmachine

Prima product en zeer snel geleverd

Ik kocht via internet om circa 14:00 een Klover 8. De volgende dag werd deze al om 10:00 geleverd. De Klover was simpel in elkaar te zetten en werkt perfect zoals verwacht voor het kloven van dikke eiken en berken stammen. Bedankt Houtklover.nl

Goed werkende hout klover

Mooi product. De linker handel kan niet zo recht naar voren als rechter doordat de stop iets te veel naar links zit. Maar niet onoverkomelijk. Moest wel een stopcontact vinden die niet stroom deelde met andere stroomgebruikers op dezelfde 16amp zekering. Daarna ging ik vlot door mijn stapel met droog hout. Werkt erg prettig met dit recht opstaande model.

snelle levering van Klover 8 en werkt prima

na levering eenvoudig te monteren. stekker er in en kloven maar

• Welk product heeft u gekocht? klover 8

Correcte afhandeling

Geen problemen

• Welk product heeft u gekocht? Klover Gude 8 ton

Niets op aan te merken

Ik had een houtklover besteld en deze werd snel geleverd. Direct uitgeprobeerd en het werkt precies zoals ik had verwacht.

• Welk product heeft u gekocht? uni klover

Toppy alles

Alles-toppy

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en de klover werkt perfect.

• Welk product heeft u gekocht? Klover

Snel en goed

Product zoal beschreven. Top!

• Welk product heeft u gekocht? Houdklover 7

Duidelijke website, na bestellen weet je precies waar je aan toe bent.

Goede service, houtklover 8 voldoet exact aan mijn verwachting.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

Prima houtklover

Net de eerste 2 kuub gekloofd. Diverse soorten hout, ook eiken. Werkt super eenvoudig.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 ton

Klover 8: fantastisch apparaat. Doet precies waar het voor bedoeld is: hout kloven.

Dit is een prima houtklover. Kan zeer gevarieerde houtsoorten en diktes aan. Gaat moeiteloos door knoesten heen, etc. Snel gemonteerd, eenvoudig in gebruik én veilig. Prima geschikt voor een particulier zoals ik. Als je zorgt dat de blokken van ongeveer dezelfde lengte bij elkaar liggen, kun je de hoogte van het splijtmes daarop afstellen. Dan kun je nog sneller werken. Grote blokken kun je in 2 keer in 4 stukken kloven.

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl