Ervaring met Houtklover Goed ! Vervoerder duidelijk minder

De vervoerder heeft de houtklover 8 bij het uitladen gekanteld. Hierdoor heeft hij een aantal minuten op de zijkant gelegen en is er nogal wat olie uit de Klover gelopen. :( Zeeeer jammer... hierdoor moet ik op zoek naar de juiste olie om bij te vullen en heb ik meteen een vettige klover. Had niet gehoeven.

Goede machine

Sterk ding stopt nergen voor de omkasting mag wel wat groter zijn niet al mijn stammen zijn max 25 cm Hij is best zwaar om te verslepen maar als hij eenmaal op zijn plek staat is hij goud

• Welk product heeft u gekocht? 7 tons houtklover

Werkt prima en gelooft wat ik verwacht had

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

Goede service en goed produkt

Werkt prima, doet wat hij moet doen

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Goede service en de voldoet aan alle verwachtingen top.

• Welk product heeft u gekocht? Klover8

De levering was wat vertraagt maar ben goed op de hoogte gehouden

De levering was wat vertraagt maar ben goed op de hoogte gehouden. De klover is bij mij in de garage gezet top en was binne 10 min in elkaar gezet . ziet er zeer soliede uit ga er volgende week mee aan de slag .

• Welk product heeft u gekocht? houtklover 8

Prima klover, netjes geleverd

De klover werd 's morgens keurig volgens afspraak geleverd. De laatste dagen ben ik iedere dag minstens 1 uur aan het kloven en dat prima met de Klover 8. Ook grote stukken met noesten leveren geen probleem op. Tot nu toe heb ik eigenlijk nog geen echte minpunten kunnen ontdekken. Wel moet je er een verlengsnoer bij kopen, ik geloof niet dat de standaard verlengsnoeren er in passen. En je hebt een tube vet nodig om de kolom regelmatig te smeren.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Mijn Klover 8 werkt zéér goed. Een sterke machine. Een aanrader.

De levering was iets later dan verwacht.

Vlotte levering, plezierige communicatie

Mooi product voor een nette prijs. Prettige communicatie en levering op afgesproken dag.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover8

Helemaal Top

Snel geleverd, klover doet het perfect, zou jullie zo aanraden bij andere. TOP

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 499,00

Geweldige machine

Gelijk geprobeerd. Werkt perfect en snel. Top

Alles naar wens !

Het bestelproces, de levering en de communicatie daarover, en de prijs/kwaliteit verhouding van het product zijn allemaal dik in orde. Wij zijn tevreden!

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Prima machine, goede productinformatie, heldere communicatie en een scherpe prijs.

Prima geregeld

• Welk product heeft u gekocht? Houtkliever

Uitermate geschikte klover

Zeer geschikt voor het kloven van de stammen. Zeker aan te raden voor de huis en tuin omgeving.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 5

Telefonisch een goed advies gekregen.

• Welk product heeft u gekocht? Logmatic 250

Goede en snelle service

Product werkt naar behoren!

• Welk product heeft u gekocht? Kloof machine

primqa

• Welk product heeft u gekocht? houtklover

Snelle levering, goed product

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

In alles prima

Vlotte levering, heldere gebruiksaanwijzing, product voldoet aan verwachtingen.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 5

Alles goed en op tijd bezorgt meteen wezen kloven werkt perfect zeer degelijke machine.is het geld dubbel en dwars waard

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 7

Zeer degelijk voor een mooie prijs!

Besteld en netje geleverd op het afgesproken tijdstip. En vandaag de hele dag ermee gewerkt super machine!

• Welk product heeft u gekocht? Gude 8 tons staande

prima product

Het product werd snel geleverd. Gebruiksaanwijzing is wat summier, het helpt als je de filmpjes eerst goed bekijkt. In de praktijk gaat als dje de slag eenmaal te makken hebt net zo eenvoudig als het op de demonstratiefilmpjes lijkt. Bij dikkere stukken hout werkt het perfect, bij wat dunnere stammetjes is het net wat wiebeliger. Ik ben er zeer content mee, het is precies wat ik nodig heb.

• Welk product heeft u gekocht? Smartholder

niet positief

er kwam veel olie vrij de eerste keren dat ik hem gebruikte het is nu weg maar het was onverklaarbaar heb nu de peilstok geontroleerd het was net nog boven de onderste streep contact met de techniche man heb hem foto's gestuurd maar niets meer gehoord hoop dat het goed blijft gaan één minpunt ik kon hem terugsturen maar hoe kun je hem met al die piepschuim terug in die grote doos krijgen ook de kosten die daaraan kleven zijn ook zeer hoog al met al goede machine de tijd zal het uitwijzen

• Welk product heeft u gekocht? klover 7 ton

Bezorg firma bezorgt gewoon niet na enkele keren bellen

Ik wil graag mijn geld terug of het product geleverd krijgen. Deze firma (Transmission) gaat het niet doen.

• Welk product heeft u gekocht? Hydrologische olie

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl