Pluspunten

Vlotte levering.

Vertaling in het Nederlands.

2 sterren: slechter dan verwacht

Van ter voren nakijken wat men verstuurd. Het vermogen op klover7 komt niet overeen met de gegevens op de website. Klover7 moest 2,6KW zijn en er staat 1,5KW op de machine!!!! Na contact te hebben gezocht met leverancier kregen we een mail: Ik heb het design van de sticker zojuist gecontroleerd en hier zit een tikfoutje in. Het vermogen op de sticker klopt inderdaad niet, dit moet 2600 watt zijn. Wij moeten dit dan maar ter goeder trouw aannemen!

Pluspunten

snelle service. Heb geen klover besteld maar olie voor de klover.

Pluspunten

Top snelle levering

Pluspunten

Keurig en goede service

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Pluspunten

goede aflevering product

geen ga zo door

Pluspunten

Levering op datum dat het mij uitkomt. Goed verzorgt.

Misschien is een globale tijd mogelijk

Pluspunten

Uitstekend product dat snel wordt geleverd tegen een faire prijs.

In acht nemen van door klant opgegeven voorkeursleverdatum.

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

snelle levering en prima product

Pluspunten

ondanks dat het onderstel van de klover niet helemaal compleet was afgeleverd ,wel een snel herstel hierop. prima apparaat en voldoet aan de gestelde eisen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Via de website alles goed kunnen regelen en het was duidelijk wat ik moest doen

Neem een andere transporteur of communiceer beter met dit bedrijf Ik heb de houtklover nog niet binnen Op de website aangegeven dat er donderdag niemand is dus dat er vrijdag geleverd kon worden en ook aangegeven dat ik een uur vooraf gebeld wilde worden Woensdagavond een mail gekregen dat er donderdag geleverd werd en dat je niet kan reageren op deze mail Donderdag wordt ik gebeld dat de chauffeur voor de deur staat en dat er niemand is Uitgelegd Endstra was geen probleem want kwam hij de volgende dag terug Vrijdag wordt ik gebeld waarom de postcode niet klopt met het adres want ze wilde leveren in Vlissingen Ik heb het uitgelegd en ze zouden het nu goed leveren De kloofmachine is nog niet geleverd

Pluspunten

Komt afspraak na

Pluspunten

Duidelijk over het product en levering zoals afgesproken. Snelle reactie op het ontbreken van een handleiding. Klover werkt perfect.

Pluspunten

Prima, dag na de bestelling compleet geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte en vriendelijke communicatie

Houtklover zou op 26/10 worden geleverd. Helaas werd de betaling niet opgevolgd. Pas na een mailtje op 8/11 met de vraag waar de levering bleef, werd er gereageerd en alles vlug opgelost.

Pluspunten

Prijs, kwaliteit en snelle levering

Klein verbeter punt zou ik vinden de melding over de bezorging als je de order hebt geboekt word direct de volgende dag op levering gezet terwijl dit in de praktijk 1 dag later is. Natuurlijk geen probleem maar vermelding zou anders kunnen.

Pluspunten

De machine mag niet verticaal weg gezet worden waarom is dit. Het olie pijlen moet ook in een verticale stand

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke voorwaarden.

Pluspunten

Kan niet beter,precies volgens tijdschema afgeleverd

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl