Pluspunten

Adequate levering

Pluspunten

goed bezorgt

als ik na jullie een bericht stuurt dat wij werken en vraag om die pakket na de middag brengen voor 13.00 uur en 14.00 uur bezorgen dan is mijn vrouw thuis en niet smorgen,s

Pluspunten

Je wordt goed geadviseerd en ook de afspraken rond de levering verlopen prima.

Het kan altijd goedkoper;-)

Pluspunten

Op de afgesproken tijd geleverd

Pluspunten

Alles perfect en snel verlopen

Pluspunten

Perfecte afhandeling van de bestelling, zeer spoedige levering. Alleen maar positief!

Voor nu niet aan de orde.

Pluspunten

het bedrijf heeft mij zeker goed geholpen. Ook bij het zoek raken van de klover 5 . ben zeker zeer tevreden over het bedrijf

geen verbeterpunten ,,

Pluspunten

Alles netjes geleverd zoals afgesproken.

Pluspunten

Doen wat ze beloven!!

Nvt

Pluspunten

snelle reactie op alle vragen/mailtjes, snelle levering. Pluim voor bedrijf Trans Mission. vriendelijk, correcte levering. Bevelen beide bedrijven bij iedereen aan.!!!

Pluspunten

Kwaliteit Klover 7

Spellings- en taal fouten in gebruiksaanwijzing; Gebruiksaanwijzing minimalistisch en onzorgvuldig opgemaakt.

Pluspunten

Zeer vlot En duidelijk

Pluspunten

Correcte prijs en een zeer stipte levering. Machine voldoet zeker aan de verwachting, had deze al veel eerder moeten kopen.

Pluspunten

Niet te duur en snelle levering

Pluspunten

Levering volgens afspraak top

Pluspunten

Een goed en duidelijke website met uitleg en video's. Snelle reactie op bestelling en levering.

Pluspunten

Goede email contacten, beetje laat geleverd komt door de feestdagen en als compensatie handschoenen bijgeleverd. Houtklover werkt goed en is goed aangeprezen door het bedrijf en het filmpje is prima.

Bij de advertentie van de hout klovers zou men ook de hydrauliek olie aan kunnen prijzen die na 150 uur ververst moet worden heb je dat alvast in huis.

Pluspunten

Prima. Op tijd geleverd en goed spul.

Pluspunten

Snel geleverd, zorgvuldig verpakt.

De handleiding kan beter en duidelijker.

Pluspunten

Snelle levering en prima service. Ik ben zeer tevreden over de klover. Na aankoop een vraagje over het apparaat en werd meteen teruggebeld door een deskundig monteur.

Pluspunten

Snel contact met de service desk en een goede afhandeling.

Pluspunten

fantastisch gereedschap! met een duidelijke handleiding. hout kloiven met een minimum aan kracht.

geen.

Pluspunten

Donderdag besteld, vrijdag geleverd. Verpakking perfect, instructie perfect. Zaterdag voor de eerste keer gekloofd, ging perfect. Kortom tot nu toe (maandag) perfect. Mart - 16.04.2018

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl