Pluspunten

correcte en snelle levering

geen

Pluspunten

Heel duidelijk en via de telefoon heel vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

Goede service. Alles klopt wat men meldt.

Pluspunten

Alles correct

Zou niet weten

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs en goed verpakt verzonden.

Pluspunten

zeer snelle levering, goede informatie

Pluspunten

Snel geleverd.Goed op de hoogte gehouden wanneer levering.Goedkoopste adres.Niet slecht.

Pluspunten

Supersnelle levering! Mooie houtklover die fijn werkt. Hier gaan we veel plezier van krijgen! Bedankt!

Pluspunten

Perfecte levering van het bestelde materiaal, alleen jammer dat er slechts betaald kan worden via overschrijving en NIET via een credit kaart.

Pluspunten

Afspraken zonder meer nagekomen. Van moment van bestelling on-line tot en met moment van aflevering is hele proces goed verlopen

Geen, prima zo!

Pluspunten

goede en snelle levering, enkele uren via sms op de hoogte gebracht van tijdstip levering, top.

Pluspunten

Houtklover is een goed bedrijf Ik heb een kloofmachine gekocht en alles netjes op afspraak geleverd en ben zeer tevreden.

Pluspunten

Prima houtklover, alles volgens informatie, had veel eerder moeten aanschaffen! Klein minpuntje hoes wordt nageleverd.

Ik was niet echt op de hoogte van het bedrijf en zijn perfecte houtklover. Misschien wat meer marketing :-)

Pluspunten

Prima machine. Snelle en kordate service. Voelt prima, houen zo!

Pluspunten

PRIMA SERVIECE AFLEVRING CORECT EN OP TIJD

Pluspunten

Ik ben zeer te spreken over de hele gang van zaken bij houtklover.nl!, zowel het bestellen, inzage met status van de bestelling en de aflevering, alles is zeer goed geregeld,

Pluspunten

Alles netjes geregeld. Goede machine

Leverdatum klopte niet vanwege Pasen. Kwam uiteraard ook dag erna. Twee sms en gehadet verschillende levertijden.

Pluspunten

Uitstekend vlotte communicatie en snelle aflevering

Pluspunten

Snelle aflevering

Pluspunten

Snelle aflevering en bereikbaarheid via mobiele nr. Grote kloof kracht va n de Lumag 5, maar zie hiernaast de melding van een mogelijk defect, te lage olie stand? of anderzijds! Pas voor de 2e keer in gebruik!

Gebeld 070415 over de standgevoeligheid van de vorige week afgeleverde Houtklover. LUMAG hos 5A. Indien niet volledig horizontaal in gebruik! Indien de kloof kop maar enige centimeters (5-10) lager staat, stopt het duwblok zijn werking. Begint te trillen en verschuift niet meer voorwaarts! Indien anderzijds het duwblok iets lager staat gebeurt dit niet! Belde vandaag 7april met Ludo om dit op zijn showroom model te checken of zijn exemplaar dezelfde (over) gevoeligheid heeft. Lido bevestigt e dit te doen en terug te melden. Zo nodig mijn zo juiste houtklover ter check up naar jullie bedtijf onder rembours te verzenden. Hoor graag zsm.. met VRIENDELIJKE GROET. Frank Henry

Pluspunten

bij levering bleek er maar 1 jerrycan geleverd te zijn, de tweede bus kwam enkele dagen later. goede oplossing

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl