Pluspunten

Snelle en correcte levering. 's Middags besteld en de volgende morgen al in huis. Goede prijs/kwaliteitverhouding

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs/prestatie verhouding Levering op de door mij gewenste dag

De handleiding van de elektrische houtklover deugt. De constructie-tekeningen kloppen niet. Gaarne beter uitvoeren, zoals bijvoorbeeld de IKEA dat doet.

Pluspunten

duidelijke website, goede regeling voor niet goed, geld terug Snelle levering volgens afspraak serieuze verpakking mooie machine waar voor je geld Ik heb de houtklover uitgepakt maar nog niet gebruikt.

Pluspunten

Goede communicatie en levering op tijd

UPS levert de Houtklover van 50KG af inclusief pallet met 1 chauffeur welke dit pakket niet alleen kan tillen. I.v.m. een hernia zit ik thuis en kon deze man dus ook niet helpen en heeft mijn zoon van 12 geholpen. Dit geeft een hoop ergernis en klopt niet vanuit de leveranciers kant.

Pluspunten

Scherpe prijzen en zeer snelle en goede levering

Nee

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, telefonisch zeer duidelijk en goed geholpen.

Misschien een iets duidelijkere tekening en/of uitleg om het onderstel te monteren.

Pluspunten

Goede en correcte levering en een duidelijke gebruikers handleiding erbij.

Pluspunten

Na het uitpakken alleen maar positief ziet er goed uit en technish prima 1dag mee gewerkt voldoet voor 100 procent

Tot nog toe geen

Pluspunten

Mijn man is erg blij met zijn klover doet er ook grote stukken mee en nog een voordeel zei hij ik hoef niet naar de sportschool scheelt ook weer in de portemonee

Pluspunten

Snelle levering, netjes door bezorgers binnen gezet. Na vraagje via mail, binnen 24 uur antwoord.

Geen.

Pluspunten

is. dat er een levertijd was, was de klover heel snel in huis. Een prima bezorging en een heel goed apparaat, plus 2 paar goede werkhandschoenen

geen verbeter punte

Pluspunten

Goed volg systeem van bestelling tot levering Prettigecomminicatir

Liever pakket afleveren bij de buren zoals verzocht dan afleveren op een verdeelcentrum.

Pluspunten

Uitstekende levering. De machine voldoet aan mijn verwachtingen. Op zaterdag veel gekliefd, de hoop groeide maar doordat oude machine het opgegeven had, maar op zondag vertoonde hij kuren. Heeft misschien te maken met de zondagsrust

Pluspunten

~hoewel op de website aangegeven dat de levering door de grote belangstelling een week langer zou duren, bleek dit in de praktijk korter te zijn ~apparaat (met extra olie) was zeer goed verpakt

Pluspunten

Prima service. Op afgesproken datum , tijdstip geleverd.

Pluspunten

Niets op aan te merken

Pluspunten

Wat ze zeggen maken ze waar,top bedrijf,ga zo door.

Pluspunten

prima uitleg bij afhalen klover

beter aangaven waar bedrijf ligt. geef aan dat je poort 3 van de3 papierfabriek moet inrijden. nu was het yoeken. met vriendelijke groet

Pluspunten

service en levering perfect. hij werkt prima echt een super ding.

had iets probleem met het bevestigen van de wielen, maar toen ik de bouten van de poten weer wat losser had gedraaid ging het wel.

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl