Pluspunten

zeer snelle reactie op bestelling en zeer snel afgeleverd

Pluspunten

Werkt perfect Makkelijk verrijdbaar Betrouwbare levering

Kunststof kop van de bout tbv de kruisklover was na 10 blokken al gebarsten

Pluspunten

Goed materiaal en een degelijk ding ik ben er blij mee

Pluspunten

De houtkloofmachine is op de dag zoals beloofd bezorgd. Perfect verpakt en tot aan de deur bezorgd. Ook de twee paar gratis handschoenen zijn op zeker mooi meegenomen.

Pluspunten

Zoals was besproken heb ik de bestelde houtklover de andere dag geleverd gekregen. Ook binnen de in de ochtend doorgeven tijd via een Mailtje. Top geregeld.

Pluspunten

Snelle levering, eenvoudig in gebruik, werkt perfect. Zelfs een houtboor en handschoenen meegeleverd.

Pluspunten

meer informatie op site was huiverig maar werkt boven verwachting het is een lust om er mee tewerken

Pluspunten

snelle levering zoals beloofd

Pluspunten

Snel geleverd. Product doet wat het belooft. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen

Pluspunten

Zonder mankeren gekregen wat ik besteld heb afgeleverd op de afgesproken tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb van de koeriersdienst in de loop van de ochtend van bezorging 5 opeenvolgende sms-berichten gekregen met steeds weer een andere bezorgtijd. Tussen de berichten zat een tijdspanne van tussen de 15 min. en anderhalf uur.

Pluspunten

Ik kan niet vergelijken met een andere klover, maar hij doet wat hij moet doen en hij doet het goed!

Pluspunten

Zeer correcte afwikkeling van het door mij aangevraagde produkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de knop boven op om de hoogte van het mes te stellen is te rond en te glad , te weinig houvast om het goed aan te draaien en bij taai hout is de afstand van mes tot plaat te groot. ik heb er een blok hout van 5 cm tussen . en dan nog het probleem dat schuin afgezaagde blokken niet rechtop blijven staan bij een liggende klover is dat probleem er niet .

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Niet dat ik weet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bedieningsgemak

Nederlands gebruikersinfo. Wordt gesproken over olie, maar wat moet geolied worden en wanneer?

Pluspunten

mooi product ziet er perfect uit , werkt prima , snelle levering , eenvoudig in elkaar te zetten .

Pluspunten

uitmuntende afhandeling! ook de aflevering met sms,service van bezorgmoment is uitstekend.

ga zo door misschien de shop uitbreiden met aanverwante artikelen

Pluspunten

professioneel

Duitse gebruiksaanwijzing is zeer summier. Wellicht blaadje met Nederlandse aandachtpunten, zoals olie bijvullen, toevoegen.

Pluspunten

Kloofmachine is sterk, makkelijk te gebruiken, maakt niet veel herrie. Zelfs een blok van 50 cm doorsnede en 30 cm hoog was nauwelijks een probleem. Mijn Complimenten

Pluspunten

Wat een top ding die log matic

nee

Pluspunten

Voor 14.00 besteld; morgen in huis. Correcte afhandeling. Aflevertijdstip conform afspraak.

Pluspunten

Helemaal top !! Goede uitleg over het product, snel geleverd, veel vertrouwen in dit bedrijf.Bijna 3 m3 hout met deze kloofmachine gekloofd, stammetjes van ongeveer 32 cm lang en diameter van 20-23 cm, gemengd hout waaronder beuken. Alles bij elkaar super tevreden.

Geen....nogmaals alles TOP !!

Pluspunten

Snelle & complete levering. Klooft uitstekend

Aan de zijde van de handgrepen waar je handen horen, zitten moeren gemonteerd. Deze zouden aan de andere zijde moeten zitten zodat je daar niet met je handen langs krast.

Pluspunten

zeer snelle levering

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl