Gewoon goed.

Alles van A tot Z keurig geregeld. Niets op aan te merken.

Probleem met mijn houtklover

Na een deukje in een rooster zijn we in goed overleg tot een passende oplossing gekomen. Goed bereikbaar en goed overleg

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 XTR

Perfecte machine

Zie hierboven

• Welk product heeft u gekocht? Güde GHS 500/8TE

Sneller kloven

De Uni klover werkt sneller dan mijn elektrische verticale klover. Voor ik ga kloven zet ik alle houtstukken groot en klein, vast in een autoband tegen elkaar aan. Ook aanmaakhoutjes zijn zo makkelijk en snel te kloven. Scheve stukken gaan ook prima door als je de klover dan net zo scheef richt. Voor wat betreft het kloven zelf, eerst hield ik de valpijp vast tot en met het neerkomen maar daarmee ging mijn arm door de klap zeer doen. Nu laat ik op tijd los voor het neerkomen en is dat probleem over. Fijn ding!

• Welk product heeft u gekocht? Uni Klover

Super voor elkaar.

Beste houtklover werkt goed. Sterke machine Helaas bij aflevering miste er 1 splitpen en 2 ringen om de wielen te monteren. Effe ritje naar bouwmarkt heeft dat weer opgelost.

Binnen 2dagen in huis super

• Welk product heeft u gekocht? Hydraulisch olie

Snel en goed

• Welk product heeft u gekocht? Kloofbijl

Overtrof mijn verwachting

Bestellen ging snel, en ook de verzending was goed. Het artikel overtrof mijn verwachtingen. Wat een goed alternatief voor een kloofbijl. De te kloven blokken moet niet langen zijn dan 25 - 30 cm anders moet je wel heel hard slaan en dat is zwaar.

Prima te hanteren

Makkelijk in gebruik

Top product

Snelle en goede service. Prima apparaat.

• Welk product heeft u gekocht? Timber Klover 8-XTR

Snelle levering goed produkt.

Produkt werd snel geleverd. Was goed verpakt en werkt uitstekend.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

Goed maar

Goede levering maar je kan pas over een jaar zeggen of het echt goed is

Primma

Prettig

Goeie ervaring, super.

• Welk product heeft u gekocht? klover 8 xtr

Heel goede service

5 jaar na aanschaf Lumag houtklover gebeld met vraag over hydrauliek olie wissel. Hoe en welke olie. Uitvoerige uitleg gekregen. Top

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

Niets op aan te merken

Klover 7 werd binnen 2 dagen franco geleverd. Het is echt een beest van een machine, groot verschil met de 5T die ik voorheen had.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 7

Uitstekend!

Overal gekeken voor hydraulische olie voor ons kloofmachine en eindelijk gevonden bij houtklover.nl

• Welk product heeft u gekocht? Hydraulische olie

Snelle en correcte levering

Product: Hout iets minder makkelijk te kloven dan gedacht Product maakt heel veel herrie. Ruim boven dB-grens In beschrijving gehoorbescherming opnemen.

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

Top apparaat voor een zacht prijsje

Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken. Echt een top ding

• Welk product heeft u gekocht? 8 ton kliever

Goede kwaliteit, prima service

Snelle levering, met duidelijk aflever tijdstip. Met een vraag over lekkage, werd adequaat gehandeld. Op correcte en snelle wijze

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Product valt tegen, rest ok

Kwaliteit van het product valt mij erg tegen. Geen hoogstaand afwerkingsniveau. Doet me denken aan producten van 15 jaar geleden. Voorbeelden hiervan zijn: Bovendeel scheef op het onderdeel gelast. Als je van boven kijkt zit het scheef ten opzichte van elkaar. Blik ter bescherming past niet lekker doordat dit tegen lasnaden aan komt en is tevens wat krom. Zodra je gaat kloven en het hout tegen gaat houden met de hendels schuiven de getande componenten zo naar buiten. Enkel door ze zeer vast te draaien met een waterpomptang blijven ze enigszins zitten. Geen fijne constructie. Gelukkig klooft de machine wel goed en dit is waar ik hem voor heb aangeschaft.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8-xtr

Netjes en correct

Vlotte levering, goed verpakt, perfect telefonisch geholpen door monteur

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8xtra

Snelle levering en werkt top.

Snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Werking zoals omschreven. Zijn super tevreden mee.

Snelle levering, prima produkt

netjes en snel geleverd en prima klover[8]

Prima klover[8] erg stevig en werkt goed. Ben er blij mee. zeker een aanrader. werd ook snel geleverd.

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl