Geachte meneer Ehringfeld, Bedankt voor de prachtige review. Wij wensen u heel veel plezier met uw carport. Met vriendelijke groet, Team FraVin International B.V.
Beste meneer Eppingbroek, Bedankt voor de prachtige review. Wij wensen u heel veel plezier met uw veranda. Met vriendelijke groet, Team FraVin International B.V.
Beste mevrouw Mohlmann, Jammer dat u ons als slecht heeft ervaren. Klopt bij de Interflex blokhutten zitten geen bevestigingsmaterialen bij helaas kunnen wij daar ook niks aan doen, wij zijn namelijk afhankelijk van onze fabrikant. Inderdaad we hadden het van te voren kunnen aangeven maar het staat ook in de handleiding duidelijk vermeld. Wij wensen in ieder geval wel heel veel plezier met uw blokhut.
Originele beoordeling
Originele beoordeling