Bedankt voor uw leuke recensie! Wij zijn erg blij om te horen dat u ons goed heeft ervaren.
Jammer dat u ons slecht heeft ervaren. Helaas zijn wij afhankelijk van onze fabrikanten en het kan altijd gebeuren dat de fabrikant een manco artikel levert onze excuus daarvoor. Wat betreft kieren in uw blokhut is normaal, u heeft een natuur product gekocht en hout gaat werken bij weersomstandigheden. U kunt dit verhelpen om de blokhut elke 3 a 5 jaar te behandelen met een beits. Daardoor verminderd u het werkingproces, maar verkomen gaat helaas nooit. Wij wensen u alsnog heel veel plezier met uw blokhut!
Bedankt voor uw leuke recensie.