Pluspunten

Duidelijke uitleg op de site en ook telefonisch.

Pluspunten

Mooie, uitgebreide collectie. Persoonlijk advies, snelle levering en correcte en snelle afhandeling van retouren.

Pluspunten

Perfecte info en snelle levering, ondanks levering naar belgie

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Voor het eerst iets besteld bij deze firma en dan is het afwachten hoe er geleverd wordt. Maar het artikel is op tijd geleverd, geen verzendkosten wat ik erg prettig vind. Artikel was heel en netjes inpakt. Zelfde artikel wilde ik nog een keer bestellen en heb daarover inmiddels een prettige mailwisseling over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijke communicatie. Snelle verzending. Zeer netjes verpakte bestelling met persoonlijk tintje. Echt een kadootje!

Eigenlijk geen, maar als ik iets moet noemen: op de website wordt vermeldt dat indien een product niet op voorraad is er contact op kan worden genomen per e-mail. In mijn geval was het product ook niet na te leveren. De communicatie was helder, maar wellicht is het handig dit soort informatie direct bij het product te vermelden om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast ben ik teleurgesteld, dat het artikel wat ik aanschafte een week later 25% goedkoper is geworden.

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service. Leuk, zo'n handgeschreven bedankje!

De bestelling rook heel erg naar parfum,waarschijnlijk goed bedoeld maar niet mijn favoriete geurtje…..

Pluspunten

Snel en efficient

Pluspunten

Deskundigheid. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Bij mijn weten geen verbeterpunten.

Pluspunten

Duidelijke site, betaalbaar en snelle levering

N.v.t

Pluspunten

De vriendelijke klantenservice en nog razendsnel ook! Geweldig! Ik ben echt goed geholpen en zal zeker binnenkort weer een bestelling plaatsen. De producten voldoen bovendien volledig aan mijn verwachtingen.

Ga zo door!!!!

Pluspunten

snelle levering, vriendelijk handgeschreven briefje

Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle bezorging Goede prijs

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten.

Pluspunten

Accuraat, snel, vriendelijk en mooie producten. Ook bij retourneren is men vlot. Prettige winkel.

Ga zo door...

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Heb je een vraag? Via de mail wordt deze snel beantwoord. Ook het handgeschreven kaartje vind ik een leuke toevoeging die een persoonlijk tintje aan je online shopping experience toevoegt.

Een klein puntje, leg nooit de 'fout' bij de klant. Zelf ben ik werkzaam in de horeca. Wanneer iemand een klacht heeft zal ik het probleem nooit bij de gast terugleggen. Ik kijk meteen wat ik eraan kan veranderen. Of het nu stiekem wel aan de gast ligt of niet, dit maakt niet uit. Je wilt het alsnog zo goed mogelijk oplossen. Ik had na twee keer dragen een gaatje in mijn SPANX panty, die over het algemeen bekend staan om de goede kwaliteit. Als antwoord kreeg ik in een van de eerste zinnen dat een panty kwetsbaar is en dat hier natuurlijk voorzichtig mee omgegaan moet worden. Daar was ik eerlijk gezegd een beetje door beledigt :). Er zijn vast mensen die misbruik maken van de situatie en je kunt het niet controleren, maar dat zinnetje vond ik (in mijn geval) niet gepast. Desalniettemin is het super opgelost door een nieuwe te sturen. Je kunt als online webshop (of in de horeca) maar een keer een goede indruk maken. Mensen kijken anders gewoon verder naar een andere webshop (of horecagelegenheid).

Pluspunten

Uitstekende en heel persoonlijke service. Ik zocht een body die niet in hun assortiment zat. Ik had deze body gezien op een site van Zalando. Per direct hebben zij ervoor gezorgd dat de body wél in hun sortiment kwam. Deze kon ik toen kopen met korting. Een zeer tevreden klant.

Pluspunten

Snelle levering, alles naar wens

Driehoeven 16

5076BB Haaren