Pluspunten

Zeer goede service. Materiaal top. Voorlichting ervan is prima in orde. Geen mindere punten te melden. Dus, erg tevreden klant.

Pluspunten

Hij zit heerlijk, kleed mooi af op de punten waar het nodig is, de ronding bij de borsten vind ik mooi omdat de borsten gelift worden en niet zo als bij andere corrigerende hemden plat gedrukt worden.

Op dit product heb ik geen verbeter punten of tips.

Pluspunten

Goede informatie omtrent bestelling, betaling en levering. Snelle levering. En een persoonlijk bedank kaartje. Goede service met een persoonlijke noot. Top

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Ik bestelde, had het de andere dag in huis. Alles ging volgens het boekje.

In mijn geval was er niets te verbeteren

Pluspunten

Snelle correcte levering. Na retourzending 1dag later al de bevestiging binnen. Prima afhandeling

Nog niet ontdekt

Pluspunten

Snelle bezorging.

Pluspunten

duidelijke website.snelle levering.

Pluspunten

De snelle levering, een persoonlijke verwelkoming en bedankje voor het bestellen en een cadeaubon van 5 euro

Pluspunten

Goede site en supersnelle levering

Pluspunten

Goed verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk, vlotte en goede afhandeling.

Pluspunten

ben prima geholpen. De onderkleding komt wordt discreet verstuurd.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk bedankje in het doosje. Bovendien ruik je een heerlijk luchtje als je het doosje opendoet. Leuke finishing touch!

Pluspunten

Snelle levering,en een goede service!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzending zag er keurig uit + een persoonlijk kaartje erbij. Geld was ook snel weer terug gestort.

Als een product niet goed is en je wilt het ruilen moet je de verzending zelf betalen. ( €6.95) Mocht het product wat je dan hebt besteld weer niet goed zijn en je moet ook dat retourneren, dan ben je € 14 kwijt en heb nog niets.

Pluspunten

Goede service. I.v.m. vaststellen van de goede maat stuurde CF mij nog de maten M en L toe om te kunnen kijken welke maat de het beste paste. Die had ik de volgende dag al ontvangen en kon dus op mijn gemak passen en de twee maten die niet goed waren terugzenden. Ik vond dat een hele fijne service.

Pluspunten

Nadat ik per mail om advies had gevraagd heb ik uitgebreid reactie gekregen. Toen heb ik mijn keuze gemaakt en deze bevalt erg goed. Mijn eerste bestelling was helaas niet aangekomen, waarna direct een nieuw exemplaar kosteloos werd toegestuurd. Kortom, in een woord fantastisch!

geen!

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt. Uitstekend product.

Groter assortiment zou fijn zijn.

Pluspunten

Keurig verpakt. Snelle levering (16.45u besteld en de volgende dag in huis). En wat ik erg waardeer is de handgeschreven notitie in de verpakking, dat maakt het net even iets persoonlijker.

Pluspunten

Snel binnen, met persoonlijk briefje. Goede service!

Driehoeven 16

5076BB Haaren