Pluspunten

Snelle levering, goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie ontving ik de verkeerde maat, maar dat is snel en netjes opgelost.

Pluspunten

duidelijkoverzicht en genoeg keuze

geen volgens mijn inziens

Pluspunten

duidelijke website snelle levering mailberichten over voortgang bestelling/levering

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit producten. Kortom aangename ervaring!

Pluspunten

Eenvoudig bestellen, redelijke prijzen, zeer vriendelijke service en absoluut een snelle levering (volgende dag in huis).

Verzendkosten liever scheiden ipv een gemiddelde te nemen. Nu vrij veel betaald voor brievenbuspost. Het product zelf had ik meer van verwacht zeker voor een DKNY product. Zeer weinig correctie.. jammer!

Pluspunten

duidelijke omschrijving van het product. goede prijs/kwaliteit. snelle levering. goede communicatie betreft ontvangen order/versturen order. verpakt als brievenbus post, geen onnodige verpakking.

geen

Pluspunten

Snel, duidelijke website, klantvriendelijk, heel tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling rook heel sterk naar geurkaarsen oid. Niet prettig.

Pluspunten

Zeer persoonlijke benadering bij vragen, wat ik echt als een heel belangrijkpluspunt ervaar. Wat ik ook heel prettig vind is de afterpay mogelijkheid. Daarbij kreeg ik in mij pakket ook nog een persoonlijk briefje met een kortingsbon voor en volgende bestelling. Deze mensen hebben het ondernemersschap goed begrepen, en ga ik zeker meer bestellen.

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levering. Prettige mailwisseling en snelle terugstorting van geld. Het was jammer dat body die ik graag wilde niet paste,maar zal zeker binnenkort kijken naar een andere!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Kreeg netjes een mail dat de bestelling iets langer zou duren.en op het moment dat de bestelling kwam netjes een handgeschreven briefje erbij.ben ook erg blij met me bestelling

Pluspunten

Maatgeving klopt. Informatie op website is uitgebreid en klopt. Duidelijke foto's. Snelle levering.

Pluspunten

artikel heeft goede kwaliteit en voelt prettig aan om te dragen

Ik weet niet of er een boven of onderkant aan zit

Pluspunten

Snelle verzending, meedenken, super service

Pluspunten

Zeer snelle levering. Heb het artikel helaas terug moeten sturen, maar kreeg mijn geld direct teruggestort.

Pluspunten

Snel,perfect afgehandeld. Dus gewoon super

Pluspunten

Breed assortiment, veel maten voorradig, snelle levering, top service!

Pluspunten

kwalitatief goed materiaal snelle reaktie op retour en terugbetaling

Pluspunten

Zeer snelle levering! Geen problemen met retour Email ter bevestiging dat de retour in goede orde is ontvangen

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Superservice, persoonlijk advies gekregen aangezien het om een body voor onder mijn trouwjurk ging. Bij de eerste bestelling kreeg ik een kortingscode die ik bij de tweede bestelling vergat, in plaats daarvan kreeg ik gratis magic tape. Oftewel hele goede service en mooie producten!

Driehoeven 16

5076BB Haaren