Pluspunten

Goede, correcte en snelle service! Goedkoper dan op andere websites ook

Pluspunten

Super goede service en heel persoonlijk! Ze denken met de klant mee. Ook goede kwaliteit.

Wanneer je een product ruilt, moet er geen verzendkosten worden gerekend. Tegenwoordig wordt dat bij de meeste bedrijven betaald door t bedrijf. Je betaald 1 x verzendkosten bij de 1e bestelling, wil je daarna iets retourneren of ruilen moet je niet nog eens €6, 95 moeten betalen. Dan is t voordeel om iets op Internet te bestellen niet zo groot meer.

Pluspunten

Persoonlijke benadering ondanks dat het een internetbedrijf is. Snel en correct bezorgd. Maskt waar wat het beloofd. Niets op aan te merken! 1 vraagje: ik heb betaald via afterpay, op zich prima maar vanwege storing op mijn internet heb ik per ongeluk 2x betaald. Ik heb direkt een mailgestuurd en daar een standaard antwoord opgehad dat het druk is maar ik z.s.m.antwoord krijg. Dat is nog niet gebeurt, ik wil uiteraard 1 betaling gerug ontvangen. Graag jullie bemiddeling.

Pluspunten

Super uitgebreid assortiment Snelle levering

Pluspunten

Telefonisch was Control Fashion zeer goed bereikbaar. De service was adequaat en persoonlijk. Het product dat ik had ontvangen was niet helemaal naar wens. In plaats daarvan kon de verkoopster mij een ander product adviseren. Nadat ik het product had teruggestuurd kreeg ik per omgaande het juiste product toegezonden.

Pluspunten

Breed assortiment, snel en persoonlijk

Pluspunten

Alles: service, kwaliteit, etc.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering, fijne website, klantvriendelijl, bij je bestelling krijg je een tegoedbon van 5 euro voor een volgende bestelling

ik had een "extra corrigerend" hemd uitgezocht via de korte test die op de website staat waarop jij je wensen kunt aangeven en die dan met je het beste product zoekt. Maar het hemd dat ik nu thuis heb is niet steviger dan een vergelijkbaar exemplaar van de Hema, wel 20 euro duurder. Volgende keer zal ik hier dan ook niet meer voor kiezen maar gewoon naar de Hema gaan, helaas

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

van bestelling tot afhandeling van de terugzending.

door mijn zeer positieve ervaring: GEEN

Pluspunten

Snelle service,direct restitutie van betaling na terugzenden deel van de bestelling.

Pluspunten

Snel!! Gave geparfumeerde verpakking (papier)

Pluspunten

Duidelijke site met veel keus. Ik ontving mijn bestelling ook erg snel

Pluspunten

Prachtig ingepakt, persoonlijk, en met een heerlijke geur!

Terugzenden volledig voor eigen kosten, 6,75, best veel.

Pluspunten

Zeer goede service en supersnelle levering. Op zondag besteld en op maandag geleverd.

Pluspunten

Het was snel binnen.

Ik vond het inpakpapiertje binnenin wat te overdreven ruiken .

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Vriendelijk kaartje erbij. Achteraf betalen mogelijk.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site ,prima spullen

Pluspunten

Pluspunten

Er wordt met de klant meegedacht, snelle levering, goede service, zeer klantvriendelijk!

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik vind dat er betere foto's moeten komen, omdat je denkt dat het een goede kwaliteit heeft, terwijl het niet de kwaliteit heeft die ik heb verwacht. Verder vind ik dat er bij het ruilen geen verzendkosten moet betalen.. Er staat dat je het niet hoeft te betalen, maar in het werkelijkheid is dat niet zo.

Driehoeven 16

5076BB Haaren