3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goedeavond, Er zat een handgeschreven briefje bij in. Ik ga de broek na een reconstructie operatie gebruiken en hopenlijk bevalt hij goed. Maar ik moest even slikken toen ik het berichtje las, dat ik veel plezier ga beleven aan het broekje. Na 2 operatie en kuren na dat er bij mij borstca is geconstateerd, en nu dus een hersteloperatie krijg. Maar ik moet em idd 6 weken aanhouden. Ik hoop voor mijzelf een spoedig herstel. Soms koop je geen dingen voor veel plezier! Vr. Gr. G. Huisman

Pluspunten

Snelle levering netjes verpakt

Geen idee

Pluspunten

Persoonlijk, goed advies!

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

een persoonlijk kaartje bij de bestelling ! Alles snel en keurig geregeld !!

geen

Pluspunten

Heb heel goed advies en snel antwoorden gekregen op de vragen die ik gesteld had en had het product heel snel in huis.Helemaal Top dus!!!

Pluspunten

snelle levering, uitstekende service!

Pluspunten

Top service en snelle aflevering!

Pluspunten

Snel en persoonlijk!

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Klein probleempje met het artikel dat ik wilde bestellen later lukte het wel het leek alsof het uitverkocht was paar keer opnieuw en toen lukte het wel Service onmiddellijke assistentie top

Pluspunten

makkelijk bestellen en goede communicatie

bezorging langer dan verwacht

Pluspunten

Heel veel keus en als je er niet uitkomt wordt je prettig geholpen. Dat vind ik erg belangrijk.

Jammer dat er van sommige items geen grotere maten gemaakt worden. Maar dat ligt natuurlijk niet aan het bedrijf.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment

Het artikel was niet zoals het op de website is beschreven.

Pluspunten

Snelle levering Goede service

Pluspunten

goede communicatie, goede service, persoonlijk kaartje bij de bestelling, snelle levering

Pluspunten

Uitstekende service, Snelle levering, en snelle retour.

Pluspunten

Persoonlijk geschreven bericht op een tegoed bon voor de volgende bestelling. Zelfs mijn voornaam was foutloos geschreven. Wat niet vaak voorkomt. Erg leuk

Pluspunten

Pluspunten

Correcte beantwoording van mijn vraag. /En keurige, afhandeling.

ga zo door!

Driehoeven 16