Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Geweldig !

Pluspunten

Altijd vriendelijke, begripvolle mensen aan de telefoon. Mooie website en kwalitatief goede spullen

geen

Pluspunten

Snelle levering en mooie panty !!

Pluspunten

Geweldig. Toen ik het pakketje binnenkreeg, leek het gewoon een cadeautje.. ingepakt, briefje erbij. Erg leuk.

Pluspunten

Op FB vraag gesteld en gelijk antwoord gekregen en dat op een zaterdag! Goede tips.

Pluspunten

Goede service, doen wat ze beloven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en helderheid over de mogelijkheid en wijze waarop vragen gesteld kunnen worden

Indien een levering in delen gedaan wordt (dus ook verschillende levermomenten), graag hierover even een berichtje naar de klant om misverstand te voorkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending van bestelling.

Het pakketje was te volgen via Track & Trace in de app van Post.nl. Daardoor leek het dat ik het in ontvangst moest nemen. Uiteindelijk zat het pakket in mijn brievenbus. Het zou handig zijn om dat van te voren aan te kondigen.

Pluspunten

Email contact. Ik heb een tweede mail gestuurd met een vraag maar hier nooit antwoord op ontvangen

Pluspunten

Zeer goede telefonische bereikbaarheid met een klantvriendelijkheid en kennis van zaken. Bestelling geplaatst, deze was keurig verpakt en de volgende dag al binnen.

Ga vooral zo door

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke website met veel meer keuze in beenmode dan bij een normale winkel. Bestelproces is eenvoudig en werkt goed en de levering is supersnel. Ook erg leuk het persoonlijke kaartje erbij. Alles bij elkaar maakt dit dat ik nog zelden in een winkel koop.

Het zou fijn zijn als je een korting krijgt voor grotere bestellingen bv boven €30 of zoiets. Of een actiekorting of een korting voor vaste klanten. Ik zie dit bij bv verfwinkel.nl waar ik mijn verf tegenwoordig koop en ik merk als ik een mail krijg met een actie dat ik daar vaak gebruik van maak. Panty's heb je altijd nodig dus als je korting kan krijgen op enig moment dan ga je waarschijnlijk over tot kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, ook panty's voor lange benen!

Pluspunten

Snelle levering, goed advies

Ik heb een spanx aangeschaft en na een week scheurde hij al aan de achterkant terwijl het de goede maat is. Erg jammer want het is toch veel geld.

Pluspunten

Snelle service. Producten zijn ook netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

Pluspunten

Snel en makkelijk te bestellen wat jij wilt. Afrekenen gaat ook prima met ideale. Verder heb ik geen verbeter punten. Ben blij dat ik op zondag avond heb kunnen sbestellen en dinsdag had k het thuis.

Niet echt verbeterpunten, maar zou leuk zijn als je bij een bestelling korting kunt krijgen voor de volgende bestelling. Zou ervoor kunnen zorgen dat mensen net dat extra paar sokken of spanx broekjes kunnen bestellen.

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle levering.

Retourkosten niet meer bij de klant laten maar voor je eigen rekening nemen. 2x een bestelling gedaan, de 2e bestelling klopte niet: er werd een verkeerde panty geleverd. Beter controleren.

Driehoeven 16

5076BB Haaren