• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De bestelling is snel en in een feestelijke verpakking. Alsof je een kadootje thuis krijgt!

Geen, ik heb (nog) geen ervaring met terugsturen, dus weet niet of dat net zo vlotjes verloopt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering Correcte levering

Momenteel geen

Pluspunten

Snel geleverd en netjes verpakt.Goede producten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit panty's.

Op de site in " Jip & Janneke-taal " de kleuren aanduiden. Ik had de verkeerde kleur besteld (goed verkeerd; ben ook blij met deze panty qua mooie kleur. Had 'm nooit uit mezelf besteld zonder deze vergissing. Verder geen opmerkingen; levering, verpakking, kwaliteit; alles uitstekend in orde.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

mooie panties > snel

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Correcte levering, zeer vriendelijke klantenservice, mooi ingepakt

Ga zo door in 2015!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Betaling, levering; alles verliep gladjes.

Misschien dat een track&trace bezorging mogelijk kan zijn?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product kon niet geleverd worden, dit hoorde ik pas nadat ik mijn bestelling al betaald had. Tevens kwam dit bericht zo laat dat ik niet meer de gelegenheid had om naar de winkel te gaan voor een panty voor kerst!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte bezorging

Kan pantyshoppen.nl weinig aan doen maar terwijl ik heel voorzichtig de panty had aangetrokken (met handschoentjes zelf)zat er wel meteen een grote ladder in..dus kon de panty ongedragen weggooien.. Terwijl die best aan de prijs was...dus dat vond ik wel jammer.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer snelle levering, discreet verpakt. Goede plaatjes bij de producten. Mooie kwaliteit panty voor een goede prijs. Ik ga hier vaker mijn panty's shoppen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Je kunt je pakje volgen via track en trace. Reageren meteen/ vrij snel op je vraag via de mail. Proberen met je mee te denken.

Het pakje is zoek geraakt... Sorteerfout van dhl!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- Goeie service. - Snel geleverd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik wordt via de mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, Geen bezorgkosten, mogelijkheid tot achteraf betalen.

Levering duurde iets langer dan verwacht, misschien door de kerstdrukte.

Pluspunten

Vlugge service en duidelyke online shopsite!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke stevige panty met hartjes.

Jammer dat de panty niet helemaal zwart is. De bovenkant heeft een lichte huidskleur...voor mij is dat een min punt door mn donkere huidskleur.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle aflevering, goede telefonische bereikbaarheid en advisering.

Dat zou ik niet zo gauw weten. Wel kan men rekening er mee houden, dat niet iedereen facebook heeft.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel geleverd. Producten goed.ge

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Via pantyshoppen.nl vond ik eindelijk de juiste lengtemaat stay-up kousen voor mijn vriendin. Altijd waren ze te strak, zakten af of waren ze te kort. Vanaf het plaatsen de bestelling werd ik netjes per mail op de hoogte gehouden over de status. De bestelling was helemaal naar wens! Dankzij Pantyshoppen.nl heefte mijn vriendin met de kerstdagen eindelijk mooie kwaliteitskousen!

• Betrouwbaarheid

Panty had makkelijk in een folie envelop gepast gepast, zodat het met de gewone post mee kan, dan hoef je er niet thuis voor te blijven

Pluspunten

Snel en discreet

nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik heb voor de eerste keer wat besteld bij pantyshoppen.nl, maar het is mij zéér goed bevallen. Ik ga er zeker vaker bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. Ik kan geen reactie geven op het product, daar het een kerstcadeautje is.

Pluspunten

Ontzettend netjes, omdat de panty die ik besteld had, niet op voorraad was, korting gekregen voor n andere panty. En voor mij uitgezocht welke panty ik vorige keer had. ( het merk ) .super.

Nu best wel n strakke panty gekregen, jammer...beter n vergelijkbare panty kunnen sturen, nu n italiaanse gekregen, en die vallen altijd kleiner...

Driehoeven 16

5076BB Haaren