Pluspunten

Een van de paar sokken had een foutje, dit is heel goed opgepakt en ik heb een ander paar gekregen. De sokken zijn ook heel mooi verpakt in vloeipapier, ter bescherming.

Reactiesnelheid van de klantenservice kan beter.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nice socks.

I had read this on the site "Op werkdagen worden bestellingen die voor 17.00 uur bij ons binnenkomen, nog dezelfde dag door Sokshop verstuurd.", then I paid via iDeal at 15:54 and the next day I got not the order, but the confirmation of the order, saying it had only then been shipped. Ok, not a great first experience but I could wait one more day. It happens that somehow each day the postNL has been postponing the delivery and I still dont have my socks.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Ook bij retour goede service.

Prijzen mogen wel lager.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Feedback geven over een bestelling wanneer een product niet meer voorradig is, is toch wel wenselijk zonder dat ik zelf moet bellen

Pluspunten

Sneller service

geen

Pluspunten

Goede website. Alles makkelijk te vinden en snelle service.

Volgens mij zijn die er niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima en snel

Pluspunten

Betrouwbaar, vlot bestelproces en snelle levering in nette verpakking.

Voorraadniveau beter op peil houden, soms zijn bepaalde standaard sokken zoals Falke niet op voorraad

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag via email en snelle levering.

Pluspunten

Mooi assortiment

Pluspunten

Snelle en nette levering. Duidelijk met zorg samengesteld. Mogelijk belangrijke informatie word netjes gecommuniceerd. Tot op heden geen artikelen die ik terug heb willen/hoeven sturen, daar dus geen ervaring mee.

Jammer dat jullie stoppen met het merk kinderbasics. Mooi & betaalbaar ondergoed, goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle service en vriendelijk

Pluspunten

Snelle service en mooie collectie

Toen ik een aantal modellen aanklikte kreeg ik meerdere malen een blauwe sok met oranje ruit te zien. Deze wilde ik graag bestellen maar was niet in de collectie aanwezig.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede service. Ik had een bestellong verkeerd gedaan en na 1 belletje was het meteen opgelost. Top!

Pluspunten

Makkelijke bestelling. Prima levering

Pluspunten

snelle service, goede kwaliteit, redelijke prijs, veel keuze

Levering niet volledig met nalevering. Hierover geen bericht gehad

Pluspunten

Goed materiaal en snelle levering

Pluspunten

Goeie service Snelle levering

Pluspunten

Fijne, duidelijke en mooie website. Vlotte levering en prachtig verpakt, in een plat doosje, met om de sokken een vloeipapier in ongeveer de tint van de kleur van de bestelde sokken, met een mooi stickertje erop. Heel erg goed verzorgd. Topsokken, top verpakt. Dank je wel. 10 punten.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven

Bonus/korting bij volgende aankoop

Pluspunten

Goede snelle service!

Geen.

Pluspunten

Goede sokken, op tijd geleverd, in een mooie verpakking

Driehoeven 16

5076BB Haaren