Snel, betaalbaar, goede kwaliteit, netjes

Fijne site, ik kan makkelijk filteren naar wat ik zoek en ik vind het altijd. Betaalbaar, snelle service, prima verpakt. Ik heb echt geen tips. Alles is goed

Breed assortiment en snelle levering

Veel keus voor kleine maten (kinderen)

Nog niet uitgeprobeerd maar ziet er prima uit

Nvt

Fijne webshop

Overzichtelijke shop met mooie producten en het wordt heel netjes verpakt thuisbezorg

Altijd fijn om hier sokken te bestellen. Het zijn kwalitatief goede sokken, worden snel geleverd en het pakje past door de brievenbus...

Snel geleverd, keurig verpakt

Duidelijke website met veel keuze. Heel netjes verpakt en snel verstuurd.

Klantvriendelijk en goeie service

Ondanks een fout in mijn leveradres (door mij fout doorgegeven) werd ik door de mensen van sokshop snel en vriendelijk geholpen. Zodra de fout gevonden was, werd mijn bestelling snel geleverd!

Na mijn bestelling van Happy Socks kreeg ik direct een bevestigingsmail en vervolgens in de avond een mail met de track and tracé code. Ook waren ze nog eens scherp geprijsd door de aanbieding.

Mooie duidelijke en overzichtelijke site, verassend veel keus!

Snelle levering! Konden kiezen voor discreet verpakken zo bleef de inhoud een verrassing😊

Goed!

Sokken snel ontvangen, netjes verpakt. Zoekfunctie mag van mij wat verbeterd worden zodat je specifieker kan zoeken.

Veel kousen voor jongens! Lastig om jongenskousen 31-34 te vinden. Hier veel verschillende kleuren en gewoon kousen zonder opsmuk! Snelle levering, prima prijzen. Kwaliteit wachten we af, maar ziet er goed uit!

Breed aanbod en snelle levering

Breed aanbod van sokken voor het hele gezin. Ook leuk om cadeau te doen.

Snelle levering zonder enig probleem

Supersnel, netjes verpakt en zonder enige fout geleverd. Heel betrouwbaar zo!

Prima webshop

Lage verzendkosten, keurige verzendbevestiging, snel geleverd.

Goede service en kwaliteit

Zeer tevreden.

Great shop!

Always quick and good service.! Lovely socks! Thanks! Will keep ordering from you.

Uitstekende info, goede zoekfunctie, ruime keuze en snelle service

Voor iemand met snel koude voeten is dit een prima webshop met mooie keuze uit lekkere wollen sokken. Bestelling wordt vlot afgehandeld, de sokken die niet op voorraad waren snel nagestuurd. Ik ben heel tevreden.

Mooie sokken

Ruime keus in kniekousen voor kinderen!

Prima winkelervaring.

Vijf paar Falke sport sokken had ik besteld, daarvan waren er drie op voorraad de andere twee zij nageleverd. Na het sturen van een mailtje zijn de wel aanwezige drie paar direct verstuurd zodat ik voor mijn vakantie de sokken nog binnen had, perfect geregeld.

sokken super snel in huis

service bij de sokshop is supergoed en veel keus.

Nette en snelle levering.

De sokken werden heel snel geleverd en netjes ingepakt.

Happy Socks zijn van inferieure kwaliteit

Op 14 augustus 2018 kocht ik vier paar Happy Socks, echter kregen de sokken na minder dan tien maanden dunne plekken. Eén paar Happy Socks heeft een gat en een gaatje na minder dan elf maanden. Ik had 24 paar sokken. In de herfst/winter draag ik andere sokken. De Happy Socks waren niet vaak gedragen. De Happy Socks zijn van inferieure kwaliteit. Mijns inziens mogen sokken niet verslijten na minder dan tien maanden dan wel minder dan elf maanden, indachtig de omstandigheid dat de sokken niet vaak zijn gedragen. Daarover heb ik Sokshop.nl gecontacteerd, echter tot op heden heb ik geen respons van Sokshop.nl ontvangen. Het Happy Socks-logo is immer van slechte kwaliteit. Het Happy Socks-logo laat los nadat de sokken eenmaal zijn gedragen. Na ontvangst van de Happy Socks liet het Happy Socks-logo van één paar sokken reeds los. Falke naait het Falke-logo in de sokken, zodat het logo nooit loslaat. Ik heb al meer dan vier jaar sokken van het merk Falke en het merk Tommy Hilfiger. Ik heb deze sokken heel veel gedragen en ze kregen louter dunne plekken of gaten na jaren dragen.

hele goede en snelle service

heb voor het eerst bij Sokshop.nl besteld, en hele goede ervaring mee, bestelling volgende dag al in huis, ben heel tevreden, en kom zeker nog is terug.

Uitstekend!!

Grote keuze goede merken vlot bezorgt!! je hebt er een vaste klant bij!! Vriendelijke groet!! H.h.J.Rozema

Uitstekend.

Bestellen, levering en nalevering, binnen 1 week naar belofte👌🏻