Pluspunten

snelle levering en mooie sokken!

nvt

Pluspunten

groot assortiment, snelle levering, goede kwaliteit producten

op dit moment geen

Pluspunten

Zeer goede klantenservice.

Pluspunten

Snelle reactie op bestelling, geeft regelmatig updates aan zodat je jouw bestelling kan blijven volgen. Geen bezorgstress in deze drukke tijd.

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering

Pluspunten

Leuk assortiment, goede kwaliteit sokken, netjes verpakt en snelle levering.

Voor de kinderen is er een aparte categorie huissokken, lijkt me handig als diezelfde categorie er ook voor vrouwen komt.

Pluspunten

Pakketje op tijd en mooi ingepakt! Prima geregeld en zeker de moeite waard om nog eens een aanschaf te doen!

Pluspunten

Veel keuze en snelle bezorging

Pluspunten

Netjes verpakt Snelle levering

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreide keuze op de website

Op dit moment niets

Pluspunten

Ik had een foute bestelling geplaatst en ze hebben het pakketje nog aangepast, heel fijn.

Pluspunten

Ondanks de Black Friday gekte supersnel geleverd. Top.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Snelle, goede, klantvriendelijke service

Mogelijkheid om order te cancelen via 'mijn orders' tab. Ik had per ongeluk 2 keer dezelfde bestelling gedaan. 1 daarvan was nog niet betaald dus kwam hij niet door, maar hij bleef wel tussen 'mijn orders' staan. Dit zou ik dus graag handmatig aan kunnen passen

Pluspunten

Goede medewerking van degene die ik aan de telefoon had om nevenstaand probleem op te lossen; zij is in Uw magazijn zelfs de maten gaan nameten en concludeerde dat inderdaad de werkelijke maat van de antislip-huissokken veel kleiner is dan is aangegeven op de label.

De maat van de Ewers antislip-huissokken die ik had besteld bleken geenszins overeen te komen met de werkelijke voetmaat; de maat 39-42 was zelfs voor mij ( maat 39) te klein; daarom heb ik besloten voor voetmaat 40/41 de antislip-huissokken 43/45 te gaan bestellen, in de hoop dat dat wel groot genoeg is. In het verleden heb ik dezelfde ervaring met de huissokken voor de kleinkinderen; Daarom lijkt me het een verbeterpunt om de reële maat aan te geven op de label

Pluspunten

Pluspunten

Vlot, netjes, leuke producten.

Pluspunten

Vanaf het eerste moment prima en nette service!

Alleen bij spullen retour sturen, dat de kosten dan voor eigen rekening zijn , vind ik zo niet meer van deze tijd!!

Pluspunten

Op tijd geleverd , degelijke verpakking mooi produkt.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima snelle brievenbuslevering

Erg onhandig dat je pas kan zien welke maten er zijn als je de sok hebt aangeklikt. Ik kon zo 1 2 3 bij de filters niet vinden om op maat 27 te selecteren. Dus moest ik alle kniekousen die ik leuk vond aanklikken en kijken of maat 27-30 op voorraad was.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, duidelijke website, snelle levering.

Pluspunten

Keurige en snelle levering en duidelijke website

Geen idee

Pluspunten

Komt alle afspraken na en werkt snel.

Geen.

Pluspunten

Bij mijn bestelling had ik een verkeerde maat besteld... 3 paar, een met afwijkende maat... Ik werd persoonlijk gebeld of dat wel klopte...? Niet dus! Super dat jullie dat eerst natrekken voordat de bestelling op de post gaat! Zodoende 3 paar sokken ontvangen in de goede maat! In een mooi brievenbuspakje, keurig ingepakt en met een aardigheidje erbij! Ga zo door!

Geen idee...

Driehoeven 16