Pluspunten

Nette service

Pluspunten

Pluspunten

Alles was perfect!

Pluspunten

mooie overzichtelijke site

niet alle foto's kloppen met de kleuren van de aangeboden spullen. Bijv. rode sokken op de foto in plaats van de grijze die bij de info staan. Je wil toch graag de kleur zien.

Pluspunten

Snelle service goede website

Pluspunten

Veel keus, mooie site.

?

Pluspunten

Snelle levering en de artikelen keurig verpakt

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site snelle verzending Zorgvuldig verpakt (klein cadeautje)

Pluspunten

snelle bezorging en netjes verpakt

door de grote keus soms lastig snel een selectie te kunnen makne

Pluspunten

Snelle service. Groot assortiment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

inferieur product. Helaas kunnen ze daar zelf niets aan doen. Maar de Happy Socks die ik daar kocht waren na 2x dragen al kapot.

Pluspunten

Prettige website, makkelijk en snel bestellen, keurige levering en goed product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en nette bezorging en heel veel keus.

Als klant zou ik graag willen weten welke kwaliteitsverschillen er zijn tussen de producten er is namelijk zo veel op jullie site. Een code er bij die daar iets over zegt bijv.? De mooie kousen die ik nu een paar keer bij u kocht voelen heerlijk aan maar ze gaan zo snel ook weer stuk terwijl het merk me goed lijkt. Graag koop ik iets duurzaams met een goede prijs-kwaliteitsverhouding waar je lang mee doet. Nóg liever koop ik iets dat dan ook nog fairtrade en een ecokeurmerk heeft voor een betere wereld voor allemaal.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle, correcte levering!

Pluspunten

Snelle levering. Mooi ingepakt. En het cadeau viel ook nog eens in de smaak! TOP!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en bij contact met medewerkers heel hulpvaardig te woord gestaan en vraag beantwoord gekregen.

Pluspunten

Prima prijs- en kwaliteitsverhouding producten Snelle levering Overzichtelijke website Makkelijke bestelprocedure (webshop)

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Was wederom weer super geregeld. Netje verpakt. Besteld in het weekend en dinsdag lag het al in de brievenbus.

Pluspunten

Snelle levering Leuke acties

Site is erg lastig zoeken

Pluspunten

Super snelle, correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering, track and trace code, veel producten.

Driehoeven 16

5076BB Haaren