Zeer snelle levering. Netjes verpakt.

Kundig bedrijf.

Deze mensen weten waarover ze praten. Zeer klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht .

Op het eerste gezicht een degelijke hondenkar

Een goede hondenkar, vind alleen de stang tussen de bridge en de kar zelf erg los bevestigd. Heb mijn man al gevraagd er naar te kijken.

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Alleen de doos had van mij wel wat kleiner (lees: smaller) gekund. Prima produkten.

Uitstekend en snel bezorgt!

De fietskar, ziet er mooi stevig uit, makkelijk in elkaar te zetten. Wij zijn er erg blij mee, ook nog eens snel geleverd, top!

Top webwinkel!!

Top aanbieding en supersnel geleverd!!! Mooie website en overzichtelijke uitleg bij alle producten,

De Innopet Allure Onyx hondenbuggy is nog beter dan verwacht!

Na het contactformulier te hebben ingevuld met de vraag wanneer de Innopet Allure Onyx weer leverbaar zou zijn, binnen 5 minuten antwoord van Mark: over 2 dagen zou deze weer op voorraad zijn en dat was ook zo! Onze Jack Russel is 6,5 jaar oud en is herstellende van een auto-immuunziekte, vandaar de aanschaf van een hondenbuggy. Donderdag 6 juni 2024 de buggy besteld en de volgende dag het pakket keurig via PostNL ontvangen. Het in elkaar zetten kostte ons hooguit 10 minuten en dan staat er een stevige buggy. We hebben de buggy nu een paar dagen en onze hond vind het een prima ding (om er aan te wennen, zetten we haar elke dag even in de buggy). Dat gaat met de vakantie wel goed komen! De buggy (Allure Onyx) vinden wij qua kleurstelling erg mooi, de afmetingen zijn ook goed, de Allure past ingeklapt prima in onze kofferbak (de Innopet Monaco bijvoorbeeld totaal niet, die is met 110 cm te breed) en de buggy is mooi stabiel en heeft een prettig hoge 'duwstang'. Ook het in- en uitklappen is echt een fluitje van een cent. Wij zijn heel tevreden over deze buggy én de prijs/kwaliteit van Fietskarretje.nl. Wij kregen de regenhoes er gratis bij, top!

Alles volgens afspraak

Fijne winkel.

Om 16.55 uur besteld, de volgende middag in huis. Supersnel en goede service. Heb er vaker iets gekocht, een echte aanrader.

Mooi karretje

Gemakkelijk uit te vouwen. De wielen gaan er snel op en af, wat heel praktisch is. Ik heb een elektrische driewielfiets en daar past hij ook achter. Fijn kleine draaicirkel. Nu op fietsvakantie met mijn hond!

Na bestellen was het volgende dag al binnen.

super service

ik had een goede ervaring op de site , alles duidelijk en snel gevonden. veel keuze. levering perfect verlopen. ik ga hier zeker nog bestellen.

Hondenkar: Betaalbaar, snel en volledig geleverd, goede kwaliteit!

We hebben een hondenkar gekocht, als aanhanger voor de fiets. Het karretje is snel geleverd, 100% conform de aangegeven tijd. De levering was volledig en onbeschadigd. De aanhanger is wellicht best een uitgave, maar het is in één woord een superapparaat. Onze hond (type windhond) past er goed in, en vermaakt zich kostelijk in de aanhanger. (Hoofd naar buiten, lekker kijken, beetje blaffen van plezier, echt top). Over de stevigheid van de aanhanger zat ik aanvankelijk wel een beetje in, maar eerlijk is eerlijk, de kwaliteit is buitengewoon goed. Wordt geleverd inclusief 'veiligheidsvlag', ook leuk! Ook het rijklaar maken viel enorm mee. We hebben de uitvoering met een 'imperial', wat een paar extra handelingen oplevert, maar al met al staat het geheel met een halfuur in elkaar. Ook het meenemen in de auto valt mee. De constructie van het geheel is dusdanig dat je supersnel de wielen kan afkoppelen, de imperial er af kunt halen, dan is het een kwestie van 2 borgpennen verwijderen en de bak zelf invouwen. Klaar. Een uitstekende ervaring!

Snel en goed geleverd

Zeer fijne levering en op tijd. Volledig zoals beschreven en zeer mooi.

Duidelijk, makkelijk, niet te duur, kwaliteit.

We hebben de doggy ride pas in ons bezit. Ervaring met t fietsen is er nog niet....regen...regen. maar één geweldig degelijk luxe product. Zeer tevreden. Ik zeg niet lang zoeken......Fietskarretje bezoeken.

Prima geholpen

Snelle bezorging van fietskar en goed telefonisch advies voor bevestiging aan elektrische fiets.

Fantastisch bedrijf !!!!

Super geholpen door deskundige medewerkers.

super

Goed geholpen, eerste keer , iets wat er niet was bleek achteraf ( wat binnen zou komen wat alter werd werd direct gemeld en gecrediteerd direct na half uurtje al, advies geweldig het entousiasme en de vriendelijkheid de informatie , als oud fietsenmaker, voelde je gelijk dat je met iemand van doen hebt met een hart voor wat hij doet , super heb een account aangemaakt en mn volgende bestelling zijn ook al gedaan top ouderwetse service !

Fijn , soepel en mooie kwaliteit

Al 4x karretje gekocht; prima levering en informatie

De karretjes zelf zouden algemeen iets meer bijt proof mogen zijn ( doggy ride ….)

Netjes

Goed product en snelle levering.

Geweldige kar!

Onze kleine man is dolblij met zijn nieuwe kar. Kan nu niet alleen met zijn hoofd eruit, dus lekker met zijn haar door de wind maar ook tot de helft van zijn lichaam. Joey blij, wij blij!

Optimaal

Bestelling geplaatst voor 17.00 uur en de volgende dag in huis, goed verpakt en het produkt voldoet aan onze verwachtigingen. Deze shop doet wat het beloofd en komen online hier zeker weer een keer terug. Topper!!

Goed geholpen op vragen en vlotte levering.

Hoewel de site redelijk helder is had ik enige vragen over wat voor ons de beste keuze was voor een hondenbuggy. Het advies was de keuze die ik vooraf had gemaakt. Dit had ik niet gezegd. Niet de duurste maar meest geschikte. Na bestelling en vlotte levering voldoet de buggy aan onze wensen.

Snelle en nette levering. Wij zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst.

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 – 542049

Over Fietskarretje.nl

Fietskarretje.nl biedt een veilig transport met je fiets en heeft een uitgebreid assortiment van allerlei kinderkarren, hondenkarren en bagagekarren in diverse kleuren met- of zonder vering.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl