Pluspunten
Zeer vlugge levering zoals beloofd
Pluspunten
Goede communicatie. Netjes ingepakt. Snel.
Pluspunten
Binnen 36 uur geleverd. Netjes.
Pluspunten
Mooie fietskar prachties in gebruik en makelijk op te slaan omdat de kar opvalbaar is
Pluspunten
Zeer snelle levering. Na het plaatsen van de eerste bestelling, heb ik nog een tweede bestelling geplaatst. De twee bestellingen werden in 1 doos geleverd en dus maar 1 maal leveringskosten. Zo'n flexibiliteit is zeer fijn.
Positive
Toller Hundeanhänger und -buggy in einem - Empfehlung Sehr freundicher Kontakt und schneller Versand
Positive
Alles in Ordnung.
Pluspunten
Bestelling was compleet en heel snel verwerkt, inclusief de extra's die we erbij namen. Slim en vakkundig opgelost met de originele verpakking!
Pluspunten
Goede service, product was nog niet voorraadig maar mocht deze vooraf al reserveren. Nadat de Weehoo op vooraad was is deze de volgende dag meteen verzonden. Snelle levering van de Weehoo, geweldig product!
Pluspunten
Goede kwaliteit van producten, goed verpakt bij bezorging
VerbeterpuntenOp de site staat vandaag besteld morgen in huis. Ik bestelde donderdagochtend voor 8u 's morgens en ontving het product zaterdag. Nog steeds snel en prima, maar belofte was volgende dag.
VerbeterpuntenLeeftijd dat vermeld staat bij weehoo I go2 klopt niet
Pluspunten
Gewoon een heel fijn product
Pluspunten
Snel en goed geholpen,product voldoet aan verwachting
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk, meedenkend en vlotte afhandeling
Email van verzenden voorzien van track & trace code
Helaas is met het verzenden van de track & trace mail iets verkeerd gegaan in het systeem van de vervoerder. Excuses hiervoor, de vervoerder heeft het inmiddels gerepareerd. De track & trace mails worden weer als vanouds verstuurd. Wij wensen u en uw huisdier heel veel plezier met de InnoPet Buggy.
Pluspunten
Prima te woord gestaan per telefoon, we hadden nog enkele vragen over de peuterschaal die we wilden bestellen, de volgende dag hadden we hem al in huis, we zijn er super blij mee, en gaan er vast veel gebruik van maken in de fietskar.
Pluspunten
-Snelle reactie maar vraag -Snelle levering (dag erop al in huis)
Verbeterpunten-Lagere verzendkosten als artikel via brievenbus bezorgd kan worden
Pluspunten
snelle levering, product is goed ontvangen en nog steeds tevreden over het product.
VerbeterpuntenOp de website staat "Vandaag besteld, Morgen in huis". Maar het is niet zo, het is een werkdag. Maar ja het is toch nog heel snel.
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct (inleg voor peuterschaal) lijkt totaal niet op de afbeelding op de site. Gast dus retour. In dit geval ben ik van mening dat ik ook de retourkosten (en dus de ook de verzendkosten) retour moet krijgen. Even afwachten.
Afbeelding komt van Melia en er mankeert niets aan. Klant heeft gewoon een verkeerd product besteld, waarbij ze de retourkosten op een verkeerde manier terugeist. Bij ons staat duidelijk aangegeven, dat de retourkosten voor de klant zijn. Wij laten ons echter niet onder druk zetten d.m.v. een slechte beoordeling. Jammer, dat het op deze wijze gaat.
Pluspunten
- Telefonisch snel contact; - Correct en direct geholpen; - Netjes op de hoogte gehouden van order (was niet op voorraad zoals de website wel zei. Werdt meteen gebeld dat het een dag later werd)
VerbeterpuntenTip: Wellicht een chat op de pagina?
Groeveweg 13
9682 RP Oostwold
Fietskarretje.nl biedt een veilig transport met je fiets en heeft een uitgebreid assortiment van allerlei kinderkarren, hondenkarren en bagagekarren in diverse kleuren met- of zonder vering.
Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl