Verbeterpuntengeen
Positive
Alles perfekt gelaufen, sehr schnelle Lieferung, kompetente Service und günstige Preis, sehr zu empfehlen.
Pluspunten
Super snelle levering en gelukkig te betalen met afterpay want ideal deed het niet. Helemaal tevreden !
Pluspunten
Goeie prijs en vlot geleverd.
Pluspunten
was niet helemaal kompleet ik mis de borgpennen van het handvat
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Supersnelle levering.
Pluspunten
Correcte beantwoording van vragen over product.
Pluspunten
Snelle levering en goed bereikbaar voor informatie
Pluspunten
Snel geleverd naar Duitsland, zonder moeilijkheden. Aangenaam, dat men via Paypal kan betalen.
Pluspunten
aangenaam verrast door de snelle levering.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar voor vragen over levering. Snelle levering.
Pluspunten
Prima levering, in orde.
VerbeterpuntenDe tekst "vandaag besteld, morgen in huis" zal moeten worden toegelicht. Nergens op de site is goed te vinden hoe dat precies werkt. De praktijk is dat het om werkdagen gaat, zaterdag geen leverdag is en onduidelijk is voor welk tijdstip je moet bestellen om iets de volgende dag te krijgen. De levering is uiteindelijk prima maar de informatie schiet echt tekort.
Pluspunten
Prima, ik heb een babyschaal besteld, prima product, snel in huis.
Pluspunten
Zelfs naar collega's toe een geweldig goede service
VerbeterpuntenGa zo door, we kunnen geen verbeterpunten opnoemen
Pluspunten
Super snel geleverd zondag besteld dinsdag geleverd en 36 euro goedkoper dan in de winkel
Pluspunten
Snelle levertijd. Mooi product. Ziet er stevig uit en ik hoop er lang mee te doen.
Pluspunten
Goede communicatie
het was niet terug te vinden tussen welke uren er zou kunnen worden geleverd - op zaterdag blijven wachten tot na 19h om dan de maandag te ontvangen
Helaas hebben wij totaal geen invloed op de levertijden van de vervoerder. Als deze afwijkt van de planning om te leveren (bijv. door drukte), dan kunnen wij hier niets aan doen. Wij wensen u echter heel veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
zeer goede uitleg over product via mail en telefoon! snelle levering
Pluspunten
Ondanks dat mijn bestelling wat later kwam als beloofd op de site ben ik toch tevreden. Ik kreeg netjes een telefoontje van het bedrijf met uitleg waarom er vertraging was in de levering.
Pluspunten
Na een mislukte poging tel. Contact te krijgen werd ik zonder meer teruggebeld. Prima
VerbeterpuntenLevertijd, beter is het misschien te vermelden dat op WERKdag besteld, de eerstvolgende werkdag wordt afgeleverd. Ik had vrijdagsmiddags (rondom 5 uur) besteld maar heb mijn bestelling pas dinsdag ontvangen.
Groeveweg 13
9682 RP Oostwold
Fietskarretje.nl biedt een veilig transport met je fiets en heeft een uitgebreid assortiment van allerlei kinderkarren, hondenkarren en bagagekarren in diverse kleuren met- of zonder vering.
Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl