Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen tevreden klanten met snelle verzending en duidelijke communicatie. Pijnpunten zijn zeldzaam en de kwaliteit blijft hoog. Klanten waarderen vooral de snelle afhandeling en de klantgerichte service. De algehele ervaring is positief met herhaalaankopen.
snelle en correcte levering, degelijk materiaal.
27 July 2026
Bonny
Tongeren
Top Top en snelle levering
22 July 2026
Heidi
Dilsen Stokkem
Goede informatie en zeer snelle levering!
1 July 2026
Janny
Leeuwarden
Vlotte verzending, makkelijk besteld en keurig klantcontact. Zeker aan te raden.
22 June 2026
P
Capelle a/d IJssel
Webshop is goed bereikbaar voor vragen. En levert netjes. Het mooie kattenloopwiel is van goede degelijke kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten zonder gereedschap (alleen een schaar om de doos te openen...). De speelgoedvisjes met klittenband plakken handig op het vilt en dienen als leuke teasers om de kat te motiveren.
10 June 2026
Petra
Capelle a/d IJssel
One fast cat besteld is snel door dpd geleverd
8 June 2026
Chris
Borne
Onze hond heeft een rolstoel gekregen. Hij moet er nog wat aan wennen. Maar zit heel comfortabel. Het ging super vlot om hem in elkaar te steken. Ook de helpdesk beantwoordde onze vragen allervriendelijkst
27 May 2026
Emmy
Huldenberg
Ik was op zoek naar een hondenfiets kar. Telefonische heb ik prima informatie gekregen. Nadat het leek of de levering niet helemaal compleet was, het kussen was niet in de zending mee gekomen, is dit heel snel goed opgepakt. Ik had een prima ervaring en bn erg tevreden over Blauwestad
11 May 2026
Marij
Amsterdam
Ik ben positief verrast door de snelle en efficiënte garantieafhandeling van mijn One Fast Cat wiel, ondanks dat er geen onderdelen meer beschikbaar waren. Zelfs tijdens de vakantieperiode kreeg ik snel reactie en hebben we samen een goede oplossing gevonden.
4 May 2026
Bart
Rotterdam
J'ai bien eu l'article commande très rapidement et j’en suis très content
3 May 2026
Sylvain
France
Uitstekende kwaliteit. Onze Spatou loopt weer met plezier
23 March 2026
Rene
Heerlen
Zijn top fokkers met goede voeding
22 March 2026
Xavi
Hoensbroek
9 March 2026
An
België
Hier al een aantal aankopen gedaan de voorbije 6 jaar. Altijd correcte en snelle verzending en behulpzaam bij vragen. Ik koop hier met plezier altijd terug.
26 February 2026
Nele
Belgie
Mooie producten, goede service, snelle verzending!
21 February 2026
Roos
Voorburg
Ik had een grote Trixie mand besteld. Achter af bleek dat deze besteld moest worden. Ik ben goed op de hoogte gehouden. Ook gevraagd of ik de bestelling wel wilde laten doorgaan omdat het een week ging duren. Heel fijn. Na een week kreeg ik een bericht dat ie binnen was en met een dag werd hij thuis bezorgd. Super groot pakket. Hele goed service. Bedankt.
17 February 2026
Elze
Zwanenburg
Super snel geregeld. Fijne betalingsmogelijkheden en ruime keuze. Ook de prijs was zelfs nog concurrerend. Erg blij met mijn Innopet Adventure!
17 February 2026
Leonie
Altena
Mooi product precies zoals omschreven en verwacht. Goede kwaliteit en vlotte levering
16 February 2026
Annemiek
Wouw
Een andere leverancier kon niet leveren en bleef het uitstellen. Blauwestad had het product op voorraad en kon snel leveren. Dus mijn katten kwamen niet zonder eten te zitten. Erg dankbaar.
28 December 2025
JAD
Delft
Snelle verzending en heldere communicatie. Onze hond is erg blij met zn nieuwe rolstoel.
19 December 2025
Geordy
Voorburg
Alles in goede orde ontvangen. Het loopwiel is een aanwinst voor onze poes.
29 November 2025
Sylvia
Velsen
Zoals altijd zeer snelle levering en stevig verpakt
19 November 2025
Rinus
Puttershoek
Deze brokken werden al gebruikt bij de top fokker van mijn savannah katten, dus ben ik trouwens gebleven. Mijn jongens eten ze graag en zien er fantastisch en gezond uit.
19 November 2025
Xavi
Hoensbroek
Goede service en snelle levering van het product. Erg tevreden.
2 November 2025
Monique
Elst
Fijne samenwerking, artikelen zijn snel verzonden.
31 October 2025
Erna
Sliedrecht
Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze Dierenbenodigdheden Online Shop, u zult verbaasd zijn van de unieke en leuke spulletjes, die onze Online Dierenwinkel aanbiedt.
Groeveweg 13
9682 RP Oostwold