Goede en betrouwbare service

Telefoonhouder paste niet. Retour en teruggave zonder problemen.

alles prima

Goede prijs en snelle service

Een aanrader mss wat meer uitleg over de producten op de website al is dat geen must

gewoon goed

Mooi opgelost

Dank voor de geweldige after sale. !

Lekker snel, niet duur, aanrader!

Goede, correcte en snelle service

Ik had een sp mount en hoesje besteld, welke snel en netjes waren geleverd. Wat bleek, na 2 dagen was de connector van mijn hoesje al kapot. Na een mailtje met daarin mijn klacht en omschrijving daarbij, stuurde zijn een nieuwe op. Geen gezever of verdere verantwoording die ik af moest leggen, erg fijn. Ik kom hier zeker terug.

netjes verzorgt en compleet geleverd

ik kon de houder al van mijn vorige telefoon dus nu moest dat de zelfde kwaliteit worden.

Snelle levering en alles netjes verpakt

Niks op aan te merken

Mijn ervaring met deze winkel is gewoon goed, snel geleverd goed verpakt dus wat mij betreft een betrouwbare webshop die levert waarvoor je hebt betaald!

Okay

Bestellen, snel leveren en krijgen wat je vraagt. Prima dus.

Een hele goede keuze

Schitterend

Heel tevreden

Prima verzorgd met tijdige en complete levering

Mijn bestelling is snel en compleet geleverd.

Duidelijk,snel en compleet

Voldoende

Bezorging door DHLwas niet correct maar was niet de verantwoording van Telefoonhoudershop

Mooi product

Voldoet aan mijn verwachtingen en is niet te duur

Kwaliteitsproduct!

Niet goedkoop maar uitstekende kwaliteit en eenvoudig te monteren. Telefoon zit goed vast en het hoesje is fraai en praktisch.

Vertrouwd

Het gekocht product sloot niet aan mijn verwachtingen . Aangemeld bij Telefoonhouder-shop Binnen 3 dagen retour en geld op mijn bankrekeningnummer . Fantastische snel service Veilig , Vertrouwd , Voordelig

goed afgewerkte onderdelen geleverd gekregen

Ivm grote drukte liep levertijd op tot ruim een week. Goed contact gehad en tevreden over afwikkeling.

Nadat er iets was misgegaan met het verzenden van de bestelde artikelen is dit keurig gecorrigeerd. Dank daarvoor!

Duidelijk en snel. Klantenservice snel bereikbaar.

Goede Service

Snelle bezorging Zoals beschreven.

Mooi snel geleverd

ze doen wat ze beloven

Telefoon houders bestelt en geleverd zoals belooft

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 - 542049

Over Telefoonhouder-shop

De winkel voor Smartphone-houders.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl