Laden reviews...
966 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, betrouwbare service en vriendelijk personeel. De meeste bestellingen waren eenvoudig te plaatsen en werden op tijd geleverd. Enkele opmerkingen over af en toe vertragingen of afwijkingen, maar de algehele tevredenheid is hoog. De ervaringen zijn over het algemeen positief.
Mooi product, snelle levering..
Stephan
Nieuw-Weerdinge
Snelle levering, precies neergezet op de aangegeven plek door een aardige meneer
Christel
Eindhoven
Scherpe prijs, netjes verpakt in de levering. Mooi spul
Guus
Geleen
Zeer mooie kwaliteit. En snelle bezorging.
Joop
Cuijk
Het bestellen ging heel makkelijk, de bezorger belden netjes voor het leveren van de spullen. Ondanks dat ik 3 pallets had ging het heel soepel.
Iris
Amsterdam
overzichtelijke site, snel kunnen bestellen en snel geleverd bij ophalen vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen met inladen
kees
den bosch
Prima service en afhandeling
Eric
Ankeveen
Fast delivery, good service, and very good quality. I ordered concrete blocks and they arrived in perfect condition, without any chipped edges. The packaging was also very good. The driver was patient and placed the delivery exactly where I asked. Very reasonable price as well. Highly recommended!
Hadi
Amstelveen
We hadden de verkeerde maat besteld en konden dit zo omruilen. Fijn en snel geholpen.
9 September 2026
Petra
Lienden
Het is een fijn bedrijf en er werken vriendelijke mensen. Ze staan je allemaal goed te woord.
8 September 2026
Miranda
Best
mooi prijs/kwaliteit verhouding, zelf product gaan ophalen, vriendelijk omtvangst en snel klaarzetten van mijn bestelling
7 September 2026
Ozkan
Maastricht
Goede website, snelle levering en duidelijke correspondentie
7 September 2026
Oosterhout nb
Alles naar tevredenheid.
Ton
Arnemuiden
Telefonisch contact gehad om bestelling direct af te halen. 45 minuten later stond het al klaar en werd het netjes met heftruck tot aan de auto gebracht om in te laden. Positieve ervaring
John
Veldhoven
Mooie stenen besteld. Volgende dag geleverd door een aardige en behulpzame chauffeur. Levertijd klopt alleen niet maar is goed opgelost. Kladblok en pen zat er ook nog bij.
Harold
Purmerend
Ben heel tevreden ,bestel de volgende keer weer .
Beveelt niet aan
Dirk
Anna Paulowna
Snel geleverd, perfecte grindplaten.
Esther
Sas Van Gent
Bijna alles perfect! Één minpuntje. Om de pallet zat plastic folie die eromheen gekrompen was. Deze methode is niet handig als er plastic zakken met straatzand bovenop liggen. Het plastic smelt vast aan de zakken zodat het bijna niet te verwijderen is zonder de zakken zand open te scheuren ….
Bob
Egmond Binnen
Hoewel er bij de bestelling iets mis ging (mijn fout) en bij de aflevering (hun fout) is dit heel snel en naar volle tevredenheid opgelost. De geleverde spullen zijn van prima kwaliteit. Met name de stapelblokken die een hoekstuk zijn. Daarmee is het een stuk gemakkelijker een strak muurtje te bouwen. Ik ga zeker nog een vervolg bestelling plaatsen.
G. H. T.
Afferden L
Makkelijk en snel geleverd
M
Schijndel
Ik had een bestelling geplaatst voor grindmatten en alles was perfect
3 September 2026
Harm
Zeist
Jammer dat de transporteur niet had aangebeld bij de levering zodat ik het op een andere plek op de oprit had kunnen laten zetten. Twee pallets met grind kan ik zelf niet meer verplaatsen.
3 September 2026
Daan
Den Haag
De bestelling hadden we snel binnen en voldeed precies aan de verwachting
1 September 2026
Aram
Aalten
Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.
Bossekamp 10
5301 LZ Zaltbommel