Vlotte levering

Ik had nog een foutje in het afleveradres gemaakt. Hiervoor ben ik direct gebeld en werd dit hersteld. Prima actie

Top ervaring

Goede prijs, snelle en professionele levering. Zo zou het altijd moeten zijn!

snel, adequaat en top levering

Dit is ideaal, geen aanhangwagen, niet met een mogelijk onverantwoorde lading de weg op maar correct aan huis afgeleverd.

enkel de levering laat te wensen over

vlotte website, snelle levering maar als ik thuis kwam stonden de materialen gedeeltelijk op de straat, gelukkig dat hier geen ongeval mee gebeurd is in onze smalle straat

Vlot geholpen

Bestellen verliep vlot, levering iets minder vlot omdat de live link van de leveringspartner niet werkte, maar Betondingen heeft ons op de hoogte gehouden van de status tot de bestelling bij ons voor de deur stond.

Snel geleverde mooie betonproducten! Goede communicatie en mooie prijs!

Nette spullen, vriendelijke mensen

Zelf afgehaald, super netjes geholpen. Hele hulpvaardige mensen.

Komt na wat er belooft wordt.

Bestelling wordt geleverd zoals op de site is vermeld. Goede informatie omtrent status levering.

Prima !

Van bestelling tot levering, prima verlopen !

Service balie medewerkers toppers

Snel en goed geleverd

Netjes optijd geleverd en alles aanwezig

Goede website, bestelling en aflevering.

Aflevering heel fijn met pompwagen achterom bij poort achtertuin

mooie zuilen maar wel (te) lange levertijd

levertijd zou 6 weken zijn ,het werden er meer dan 8! Jammer dat ze voor particulieren niet op zaterdag open zijn

Snel geleverd conform verwachting, mooie betonbielzen

Opzoek naar een tuinelementen om een plantenbak te creëren in onze tuin. Uitgekomen bij Betondingen die mooie betonbielzen bruin in het assortiment heeft. De verschillende maten zorgen ervoor dat ik minimaal hoefde te slijpen. Snel geleverd en conform verwachting.

Goede kwaliteit, goede service.

Goed geregeld

Snelle levering van kwaliteit opsluitbanden

Aflevermoment zelf aangegeven in het opmerkingenveld, dit was geen enkel probleem en de bestelling werd netjes op de gevraagde dag geleverd. Bestelling was goed ingepakt en alle opsluitbanden zijn zonder schade aangekomen.

Steen goede service en kwaliteit!

De dag na het plaatsen van de bestelling bij Betondingen, hebben we onze poeren al mogen ontvangen. Snel, makkelijk en precies wat ik zocht voor mijn project.

Vriendelijk bedrijf, snelle levering

Vriendelijk bedrijf, en snelle levering. Een nette track and trace zodat je je zending kan volgen

Geweldige service... Snelle levering.. schitterend.

Goed, op maandag besteld en volgende dag geleverd

Makkelijk bestellen en snelle levering

alles verliep op rolletjes.

de hele procedure van bestellen tot afhalen is perfect.

Makkelijk en goed.

Makkelijke site om te bestellen. Goede communicatie en prijs/kwaliteit.

Goed, snel en duidelijk.

Onverwacht snel omdat ik twee dagen voor het Pinkster weekend bestelde Een dag later geleverd!

Geweldig en snel bezorgd

Spullen bedtrld en ninnen paar dagen afgeleverd thuis.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.