Ze reageren snel en persoonlijk op geplaatste orders, en leveren de bestelde producten vervolgens snel uit

Prettig vriendelijk behulpzaam en goed

Mijn ervaring met betondingen is uitstekend. Na een fout wordt alles meteen netjes opgelost.

Alles netjes op tijd geleverd blij mee

Ik had een prettige ervaring . Alles op tijd geleverd en netjes gebeld waar het werd neergezet.

Producten goede kwaliteit en snel geleverd

goede sokkels en goed geholpen

Sokkels op maat laten maken en boven verwachting goed. Levering duurde even. Prijs is prima voor speciaal op maat gemaakt.

Mooie producten, snel geleverd

Levering volgens afspraak, foute levering daags nadien gecorrigeerd zonder problemen. Wel een kanttekening, de kleur van de stapelblokken “strak grijs” komt niet overeen met mijn verwachting van grijze stenen. Gewoon cement-kleur dus (zoals de grijze betonbielzen) terwijl de strak grijze stenen veel donkerder gekleurd zijn. Misschien worden ze nog lichter met de tijd, maar ik twijfel er aan.

Simpel bestellen en snelle bezorging TOP

Simpel bestellen en snelle bezorging TOP

Helemaal goed

hoewel we een allegaartje aan dingen hadden besteld, klopte de levering prima en werd mooi bij de deur geplaatst.

Eenvoudig en snelle bestelling/levering

Dikke prima!

Gekregen wat ik besteld had, goed verpakt en op tijd. Dikke prima dus!

Top goed geholpen snel geleverd

Zeer duidelijk snel en goed

Vlotte en correcte levering

Op maandag bestelde ik 50 betonnen gele buggenruggen, levertermijn 2 weken. Na 1 week al alles binnen gekregen, too!

Helaas

Als je kan aangeven wat je graag als leverdatum zou willen, snap ik dat het niet precies die dag kan. Maar een week eerder is toch jammer! Reclame maken voor iets van 14-2, had ik besteld. Netjes aangegeven voorkeur bezorgdatum (neem aan dat iemand dan wel snapt waarvoor het is) en het word 2 dagen later al bezorgd. Gemiste kans!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Nog niets verwerkt, maar ziet er goed uit.

Uitstekend!

Het is altijd maar afwachten als bedrijven beloftes maken over levertijden. Ik bestelde rond 14.15 een divers aantal producten en de volgende dag rond de middag had ik het al in huis. Stevig verpakt op een pallet en niks op de producten aan te merken. Helemaal goed en zeker een aanrader.

Duidelijke website, goede prijs, snelle levering, goed product. Aanrader!

Wat een klant mag verwachten.

Telefonisch contact voor bijkomende informatie is mogelijk en verloopt zeer vlot / professioneel. Correcte afspraken bij bestelling en levering. Transport bij levering verloopt perfect. Mijn bestelling bij Betondingen was een zeer aangename ervaring en zou een voorbeeld moeten zijn voor anderen.

Fijne en behulpzame partij

Ik heb mijn betonpoeren bij Betondingen gekocht. Had hier wat vragen over en werd netjes geholpen. In de ochtend besteld en s'middags al opgehaald (alles was op voorraad).

Tevreden

10 weidepalen besteld. Snel geleverd en goed op een pallet geleverd. De vervoerder waar betondingen.nl mee samenwerkt heeft ze netjes in de tuin neergezet. De vervoerder belde 20 minuten van tevoren dat hij in aantocht was. Heel tevreden met de bestelling en levering. Nu nog mooi weer afwachten en dan kunnen de palen de grond in.

Super fijn contact Levering zoals beloofd Er zat aan een product een beschadiging wat bij transport is ontstaan. Wat hun schuld niet was ondanks dit is door betondingen dit keurig netjes opgelost zonder enig woord Daarom echt een 10

Snelle en uitstekende service

Heel snel geleverd en alles naar wens

Voldoet aan mijn verwachtingen

Goed beton op maat produckt

Zorgvuldig mijn traptrede.s bezorgd. En precies maatwerk. Dusss zeer tevreden.. Mvd Fam Snijders

Snelle en verzorgde levering

Altijd een snelle en verzorgde levering. Top!

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.