Vriendelijke telefoniste

Keurig en snelle aflevering

Goede spullen snelle service

De ene dag besteld de andere dag alles netjes bij de deur.

Professioneel en snel

Gemakkelijk bestellen online, vlotte afhandeling dossier en zeer snelle levering.

Ik kan ze aanbevelen

prima communicatie en bereikbaarheid. Leveren keurig op tijd en gewoon goeie spullen

Fijne en vriendelijke service!

Zeer vriendelijk en correct!

Snel en persoonlijk geleverd

Na online bestellen keurig de volgende dag een telefoontje om de bestelling nog even door te nemen of dat deze foutloos is. (waarschijnlijk vanwege de dure verzendkosten). Vervolgens de dag erop geleverd. (alleen de tijdsindicatie klopte niet, hij zou er in de middag zijn, maar stond onverwacht al s'ochtends vroeg al voor de deur), maar was gelukkig nog thuis. Pakbon zat mooi verpakt in een plasticje met een persoonlijke boodschap eraan, leuk gedaan. Ondanks dat het buiten zo rond het vriespunt pas, was het toch erg zweten met die betonblokken van wel bijna 100 kilo per stuk. Das dan weer minder. Goed bedrijf dus, maar erg slecht voor je rug.

slecht

incomplete levering en doen er niks mee

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Aan de hand van je klacht hebben wij telefonisch contact met je opgenomen, maar eerst krijgen we een ietwat vreemde reactie en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Ook als wij naderhand nog een keer bellen wordt er niet meer opgenomen. We willen de klacht graag netjes afhandelen, daarom onze vraag om ons terug te bellen. Alvast bedankt! Mvg Betondingen

Top bedrijf

Dorpels besteld bij betondingen, helaas was er 1 gebroken, dit is zeer goed opgelost en van de week een nieuwe bezorgd. Ik raad dit bedrijf zeker aan! Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk contact!

Zeer klantvriendelijk. Correcte levering.

Amper 10 minuten na online order, kreeg ik telefoon omtrent afspraakvoor levering. Vrachtwagen kwam perfect op afgesproken uur.

Snel en volgens afspraak geleverd

Snelle levering. Prima staat afgeleverd

Zeer snel en netjes geleverd

Binnen 1 dag geleverd. Netjes ingepakt. Tip!

Goede service en snel geleverd.

Ik had snel tegel en banden nodig, Betondingen was de enige die zo snel kon leveren. Pallet keurig geseald en op de goede plaats afgeleverd.

Snel en goed

Betondingen, voor iedereen een aanrader!

Zeer goede service!

Top ervaring

Ik had meerdere betondingen besteld. Dit was keurig verpakt op een pallet en geleverd op de dag dat ik had aangegeven. Hun logistieke partner is ook goed vertegenwoordigd door een vriendelijke chauffeur.

Snelle levering Of het materiaal goed is weet ik nog niet want het wachten is op iets hogere temperaturen Maar bestelling en levering zijn top

Super service en snelle levering

Donderdag besteld en vrijdag in huis!

Uitstekende ervaring!

Prima en overzichtelijke website! Dit maakt bestellen eenvoudig en overzichtelijk. Afspraken zijn nagekomen. Keurige levering 1 dag na bestelling.

Snel en goed

Prima zaak. Snelle levering, juiste materialen. Prettige informatievoorziening.

Duidelijke communicatie. Snelle levering. Goeide verpakking. Nette bezorging. Top!

Snelle levering. Goed contact via de app.

Erg tevreden

Overzichtelijke website. Snelle levering van het product.

Mooi product zeer keurig geholpen

3 betonpoeren besteld. Paar weken daarna pas opgehaald. Uitermate vriendelijke ontvangst en snelle duidelijke uitleg waar ik mijn poeren kon ophalen. Volgende keer graag weer.

U elementen

Goede levering, netjes verpakt. Zeer tevreden.

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.