Filtre

fijne mensen die meedenken

wij kwamen een betonnen bank halen met de trailer. Vanwege de oploopplaat kon de heftruck niet ver genoeg komen om de bank helemaal naar binnen te schuiven. Maar de mannen bedachten een creatieve oplossing en met veel geduld lukte het toch. bedankt mannen

Prima bedrijf, materiaalIets minder

De opsluitbanden die ik heb ontvangen, daarvan zijn er drie kapot. En klapte om en was meteen gebroken. De anderen gingen stuk door het tikken met een rubberen hamer. Dat is wel heel kwetbaar beton dan. Erg jammer. Deger backoffice is heel vriendelijk en de bezorging ging ook soepel.

Prima geregeld van A tot Z

Afleveren goed te volgen met het volgsysteem van de vervoerder

Makkelijk bestellen via duidelijke site

Goede ondersteunende mogelijkheid op de site mbv Whatsapp zorgt voor goede keuze Duidelijk produkten overzicht, dus makkelijk besteld. Snelle correcte levering van opgewekte chauffeur; ik ben er blij mee!

152445456147011 Order beton103061 betondingen.nl Betondingen BV

Hello, I ordered four concrete blocks on June 11, 2025, and I received them very quickly, which I am pleased about. But I did not receive the purchase invoice to my email. Maybe there is some problem with the email communication. Can you try to send it to the email [email protected], it should works. In the worst case, please send it by post. ;) Kind Regards, Piotr

Prima geregeld zowel product als levering

Prima product ook levering duidelijk en correct

Gewoon altijd goed!

Snel schakelen, klantvriendelijk en accuraat.

Mijn betonnen elementen waren na 2 dagen al bij mijn thuis afgeleverd. Ik zocht een buitenmaat en betondingen had deze op voorraad. Wel waren de verzendkosten wat hoog, zeker omdat ik maar 8 betonelementen besteld had. Maar gezien het gewicht en dat er een pallet nodig is, wel logisch.

Goede producten, super vriendelijke dienstverlening…

Goede producten, super vriendelijke dienstverlening…

Niets op aan te merken.

Veel keuze en goede prijzen, kiezen, bestelling plaatsen, bevestiging, volgende dag al om 8u30 netjes op pallet geleverd. Zo simpel kan het gaan...

Prima materiaal en zorgvuldig afgeleverd

Duidelijke site, snel en netjes geleverd

Deze webshop heeft een lekker groot aanbod en is zeer makkelijk in gebruik. De spullen werden snel geleverd met een handgeschreven briefje en een mooie pen erbij, super!

Super service

We zijn heel blij met de snelle levering en de service. Ook het transport bedrijf is top . Attent dat er een gezellig briefje bij de levering zat . We zijn bijna bezig met het leggen van de stapelblokken.

Prima service en snelheid

Prima snelheid en service. Goede, overzichtelijke site.

Zeer fijne mensen en goede producten

Zeer fijn ontvangen, producten zijn heel erg ik ga ze binnenkort definitief op hun plaats zetten in de tuin. Dan ontstaat er een Japans hoekje in de tuin met planten en de beelden. Daarna deze hoek helemaal uitlichten met twee spots.

Goede levering en op afgesproken dag

Prima bedrijf!

Duidelijke afspraken, keurige bezorging en goed product.

snel en zorgvuldig geleverd

De bestelling en levering via de site ging supergoed. Ook de transporteur is erg voorzichtig met leveren van materiaal. En er word keurig half uurtje van te voren gebeld.

Supersnelle levering

Geen gedoe, was er binnen no-time.

Ondanks dat we met de pinksterdagen besteld hadden was het snel geleverd. Chauffeur kon helaas niet goed bij ons komen maar is met pompwagen komen lopen en heeft het zelfs in de garage gezet. Helemaal top dus!

Snelle en correcte levering door vriendelijke chauffeur

Snelle en correcte levering door vriendelijke chauffeur

Happy but…

Good price and fast delivery. Would have loved to get them without bird droppings. The smell when I opened the package was also very bad from that, doesn’t seem like it will be easy to clean either

Mooi vlot geleverd. Helaas 1 stuk beschadigd.

Prachtig

Mooie stapstenen gekocht! Heel blij mee.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ