Filtre

Super snelle levering op afgesproken tijdstip

Goede info Snelle levering

uitstekend

Goede site, fijne helpdesk/info sales, snelle levering, keurig gelost.

Top bedrijf top transport dienst

Mijn ervaringen met betondingen is werkelijk uitstekend bedrijf en transport dienst. Zijne zorgen zijn dat bestellingen die jij bij de betondingen plaats tot aan de deur komen en met zorg op gewijzigde plek ,plaats worden neergezet echt met zorg en kwaliteit zonder beschadigingen en mooie op tijd het word altijd gecommuniceerd en eventueel overlegd . Mijn tips, kopen,. bestellen en jij bent zorgloos. Met vriendelijke groet, Klaverhoof 35 8308ax Nagele

Super snel geleverd volgens afspraak

Snelle levering, goed verpakt en keurige bon en het schrijfblok en pen zijn leuke toevoeging.

Ze doen wat ze zeggen!

Bestelling geleverd zoals afgesproken.

Netjes verpakt aangeleverd

Alleen aankondiging was ld ochtend. Na 12.30 niet geleverd. Track en trace gaf toen aan tot 15.30 leveren. Uur of 14.00 aangeleverd.

PRIMA

ZEER GOED

Perfecte levering. En zeer snel.

De dag ervoor besteld. De dag nadien al geleverd. Waarvoor dank. Top!

Veel verschillende maten, goede kwaliteit en snel geleverd

Mooie betonpoeren besteld en netjes verpakt geleverd gekregen. De paaldragers zijn zeer dik en stevig. Uitermate tevreden en gaan meer bestellen.

Mijn vertrouwen is"gebetonneerd" in hun producten, professionalisme en de klantgerichtheid

Zelfs met een kleine hoeveelheid af te nemen, blijven "betondingen" zeer professioneel, aan de telefoon zeer klantgericht. Ze helpen klanten zoeken naar de juiste oplossingen en bieden dit op een zeer vriendelijke manier aan.

uitstekend

Bestellen gaat eenvoudig en vlug en ook de levering volgt heel snel nadien. Al een aantal keer materialen besteld en ben zeer tevreden over kwaliteit, levering en prijs.

Op tijd, zoals afgesproken en kwalitatief dik in orde.

Op tijd, zoals afgesproken en kwalitatief dik in orde.

Snellevering

Woensdag besteld vrijdag al geleverd.

Goed en snel geleverd

Zondag besteld, dinsdag geleverd. Netjes verpakt en voor de deur afgeleverd.

Degelijk

Volgens afspraak

Snelle een bestelling te plaatsen

Zonder veel moeite een bestelling geplaatst, snelle levering, ja wat moet ik hier nog meer over zeggen.

Mooi op tijd, keurig verpakt,

Mooi product

Topp service

Tijdig netje verpakt afgeleverd

Doen wat ze zeggen

Bestellen, betalen optijd en netjes leveren.

Zeer goed en zeer correct.

Wij wonen op een zeer moeilijk te bereiken plaats maar de chauffeur stond aan de deur. Dikke plus voor de transporteur.

Snelle levering!

Mijn tegels zijn snel geleverd en op de afgesproken plek neergezet. Top!

Vriendelijk en behulpzaam

Behulpzaam bij het inladen

Topdingen!

Op de afgesproken tijd en vroeg geleverd. Ik kon direct starten met mijn klus.

Zeer correct

Bestelling keurig en correct afgeleverd, binnen de aangegeven tijdsspanne. Zeer vriendelijke en behulpzame transporteurs!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ