Filtre

Goede en snelle levering!

Alleen chauffeur was te ongeïnteresseerd om met lossen mee te denken.... daar dit externe partij is, is dit jullie zeker niet aan te rekenen

Alles volgens afspraak en goede levering tot aan de plek

Geen negatief punt. Vriendelijke chauffeur die het op de plek bracht waar we de producten nodig hadden. Al er al top

Afspraak =afspraak

Duidelijk en snelle levering , netjes binnen opgegeven tijd bezorgd . Gewoon top !!

Snelle levering en prima prijzen.

het is netjes verpakt op palet.

Duidelijke website en hele goede service!

Al eerder heb ik besteld bij Betondingen, ook toen superheld geholpen met afhalen. Vriendelijke medewerkers, gewoon een verademing. Vorige week moest ik onverwachts nog betonbanden. Meteen besteld online, goede info, goede foto’s. Ter plaatse zeer vrolijk ontvangen door Marian, ze liep mee, dacht mee totdat het allemaal gelukt was. Kortom ga zo door mensen, super bedankt!

Bestelling volgende dag aan huis geleverd. Alles goed verpakt, materialen zijn goed.

Keurig en snelle levering

Keurig en snelle levering

snelle en persoonlijke service

Alles keurig en zorgvuldig verpakt. snel bezorgd. Lage bezorgkosten.

Vlotte nette aflevering

Snelle aflevering, prima geregeld.

Prima product

Eerste ervaring is gelijk goed

Lekker makkelijk en snel

In eerste instantie betonnen stapelblokken elders besteld met 3 weken levertijd en 80 euro bezorgkosten. Toch even verder gekeken en kwam betondingen.nl tegen. Andere bestelling gecancelled en binnen 2 dagen had ik mijn blokken op de stoep staan voor minder geld. Helaas was de kit vergeten maar na 1 belletje werd die de volgende dag met de courier alsnog geleverd.

Snelle levering,betaalbaar en goeie service

Mijn ervaring is positief, zal jullie zeker aanbevelen!

Correct , op tijd geleverd en prima kwaliteit

Prima levering

Een goeie levering van een snelle bestelling.

Betondingen levert uit mijn ervaring snel en volledig. Heeft een goeie voorraad klaar liggen en heeft een behulpzame vertegenwoordiging.

snelle service!

Snelle service!

Super service

Snel en goede service,mooie prijs

!

snelle en correcte levering

vandaag bestellen, morgen geleverd.

Klasse bedrijf

Ik raad het iedereen aan snelle levering,leuke attentie mooi op de juiste plek geplaatst en stevig ingepakt dus wij bestellen terug bij (bet)ondingen hihi ,groetjes uit Swalmen

Goede poeren, snelle levering.

Besteld en volgende dag keurig op palet geleverd.

Prettig contact en goede service

Ik ben erg tevreden over het contact en de service. .Suggestie tot verbetering: De omverpakking (seal plastic) was helaas op sommige plaatsen aan de plastic zakken van de snelbeton vastgesmolten. Dit was dusdanig dat diverse zakken stuk gingen.

alles was zo als verwacht

Het is niet de eerste keer dat ik bij Betondingen besteld heb, ze hebben mij niet teleurgesteld . Dank u voor de goede service.

Vriendelijke bezorgster.

Wel 2 uur later dan afspraak,zonder bericht.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ