Filtre

Compleet, snel en behulpzaam

Fijn geholpen met ook bij het inladen ff de hulp die handig was

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Super prijs & kwaliteit

Snelle levering en top materiaal

hartstikke goed!

Supergoede ervaring met betondingen.nl , hoogwaardige kwaliteit producten.

Mooie prijs, supersnel geregeld

Op zondagavond 2 betonelementen besteld en betaald. Gevraagd of ze het maandag ochtend al klaar konden hebben om op te halen. Voor 9u maandagochtend al reactie dat het klaar stond. Bij aankomst stond inderdaad de bestelling netjes klaar. SuperSnelle communicatie en service. Top!

snelle en correcte levering

de bestelde artikelen worden snel en correct geleverd.

Snelle levering en top product

Erg snel geleverd en de elementen zien er perfect uit. Ook de bijkomende bezorgkosten zijn hier bijzonder laag. Bij klein bestellingen scheelt dat enorm.

Top!!!

Snelle correcte levering

Snel geleverd goed verpakt met een leuk aardigheidje erbij, en een vriendelijke behulpzame chauffeur die de bestelde artikelen kwam afleveren. De producten zijn geheel naar wens.

Snelle levering en vriendelijke bezorger. Ook leuke welkomst boodschap a la Starbucks

Zeer snelle levering, met nette betonpoeren!

Poeren zijn netjes verpakt om zo beschadiging te verkomen. Erg tevreden over de snelheid van leveren en de materialen.

Super snel en netjes bezorgd

Een asnrader

Snelle levering en uitstekend verpakt.

Mooie u elementen van goede kwaliteit, Snel en keurig geleverd

Mooie u elementen van goede kwaliteit, Snel en keurig geleverd

Super snelle levering, er was iets mis, binnen een dag opgelost

Op dag 1 poeren en cement besteld. Volgende dag al bij mij thuis bezorgd. Werd netjes naar achter het huis gebracht. Voor de bezorgers een kleine moeite en voor mij een groot plezier. Helaas bleek een dag later bij het uitpakken dat 2 hoogte verstellingen (van 2 poeren) niet goed waren. Na een mail werd ik netjes gebeld en werden opties besproken. Volgens afspraak kreeg ik 2 dagen later 2 nieuwe hoogte verstellingen. Geen enkel gedoe, netjes en vriendelijk oplossingsgericht. Top! Ook de stikkers en papieren met grappige teksten vind ik leuk gedaan, kreeg ik een "big smile" van.

Geweldig!

Zeer gemakkelijk bestellen, duidelijke website, om 14.30 uur besteld, de volgende dag om 08.30 uur geleverd! Ook de complimenten voor transportbedrijf v. Doesburg!

Alleen stond de bestelling die ik gedaan had niet klaar, op de bon 4 stuks maar maar een op de pallet. Duurde best lang voor hij kompleet was, dat terwijl er gezegd was dat hij klaar stond. Verder is die app service super.

Super snelle levering. Het enige jammere is dat het niet op de plaats gezet kon worden die wij wilden. Het zou mooi zijn als ze bij de levering een kooiaap bij zich zouden hebben. Maar verder hartstikke tevreden

Snelle levering, zoals beloofd

Snel, goedkoop en geweldige service...

Ik was op zoek naar een eenvoudige manier om een aantal opsluitbanden te bestellen. Zelf halen bij de doe-het-zelf-zaak was een idee, maar met het gewicht van 30+ banden eigenlijk een te grote onderneming. Toen kwam ik betondingen tegen. Goed geprijsde producten maar ook zéér aantrekkelijke bezorgkosten. Op de afgesproken dat kwam er een zeer vriendelijke chauffeur die de materialen heeft opgeleverd en zo vriendelijk was om net een paar meter extra te lopen om het verwerken ervan net iets makkelijker te maken. In één woord geweldig en ik start de volgende keer mijn zoektocht zeker weer bij Betondingen

Helemaal top

Het bestelde product voldoet 100% aan de verwachting. Prijs is zeker concurrerend en de bezorging vlotjes. Helemaal top dus

Top!!

Ruim assortiment en snelle levering!!

Duidelijk bestelproces, levering volgens afspraak

Bestellen verliep vlot en is duidelijk. Afhandeling van de bestelling geheel volgens de gemaakte afspraken. Prima Prijs/Prestatie verhouding.

tevreden

gemakkelijk te bestellen , snelle levering , als ik nog betondingen nodig heb bestel ik ze zeker bij betondingen .

Zeer snelle en duidelijk service

Duidelijk aanbod, snelle en klantvriendelijke service

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ