Filtre

Super snel geleverd

Na 1 werkdag geleverd super

Geweldige snelle bezorging van mijn bestelling

Zondag besteld en dinsdag reeds bij mij thuis. Dat had ik niet verwacht.

Betonnen tuinbankje besteld. Snelle levering, goed verpakt en nette aflevering met waarschuwing dat ze bijna voor de deur staan.

Snel bezorgt en netjes op plek neergezet waar ik vroeg

Beton poeren voor mijn overkapping. Goede kwaliteit en snel geleverd!!!

Snelle en goede service

Makkelijk in bestellen Goed in informatie verstrekken Snelle leveringen Kwaliteit in product

Op tijd geleverd en chauffeur heeft netjes contact opgenomen.

Op tijd geleverd en chauffeur heeft netjes van te voren contact opgenomen voor het afleveren hiervan.

Fantastisch.

Vriendelijk en fyne bezorging.

Snel en goed , vriendelijke bezorger , recht voor de deur

Heb een paar items besteld. Stonden klaar op het afgesproken moment. Snelle afhandeling, vriendelijke mensen.

Snel en compleet, in de tuin geleverd

Snel en compleet, in de tuin geleverd

Na wat googleen kwam ik bij betondingen uit voor prefab betonpoeren. Vlot geleverd volgens afspraak en nog verschillende accessoires inzet gamma. Alleen jammer dat jullie geen sluitingen aanbieden.

Prima geholpen

Snelle levering tot aan de deur! Top

Snelle en correcte levering.

Zeer tevreden.

Goede en snelle communicatie

Levering op verzochte datum. Verkeerde kleur poeren. Na 1 mailtje op de dag zelf, de volgende das de goede al weer geleverd. Zeer netjes.

Goede zaak

Snelle levering en goede kwaliteit

verwachtingen waar gemaakt en overtroffen

verwachtingen waar gemaakt en overtroffen

top

levering volgende dag al,snel en precies wat je besteld,top.

Super goed service

Ik vind ze super mooi heel Erg bedant maar wat ik wel erg jammer vind is dat er 5opsluitbanden gebroken er tussen zaten ik verwacht wel en terug koppen van jullie

Top snelle levering en betaalbaar!

Super zelfs op goede vrijdag mijn bezorging ontvangen.

Tevreden

Snelle afhandeling, levering op tijd (vooraf datum doorgegeven). Spullen mooi verpakt. Ik zou hier vaker bestellen als we weer iets dergelijks nodig hebben.

helder site, snelle levering, prima prijzen

Betonpoeren gekocht en alle bijbehorende spullen worden getoond en kun je makkelijk bestellen. Na 2 dagen geleverd, prima!

Ideaal gewoon krijgen wat je besteld en nog netjes afgeleverd op de plek die jou het beste uit komt

Snel en goed

Ik had alleen maar een betonpoerenhandvat nodig van dit bedrijf en ik vermoed dat ik niet bepaald een klant met topprioriteit ben. Maar ook de kleine besteller wordt hier goed en snel geholpen.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ