Filtre

Ongeëvenaard fantastisch

Bestellen ging gemakkelijk via de site. Betaling ging van mij kant uit mis. Via Whatsapp contact gezocht en vlot en vriendelijk geholpen. Chauffeur van van Doesburg was erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Fijne klantenservice en snelle levering

Van tevoren heb ik heel handig via WhatsApp contact gehad met Betondingen, om te bespreken hoe de levering mogelijk zou zijn op mijn adres. Er werd al heel snel geschakeld en met de vervoerder contact opgenomen, zodat de betonblokken zo dicht mogelijk bij mijn huis geleverd konden worden. Alles werd de volgende dag al netjes op een pallet afgeleverd. Producten zien er goed uit, zoals ik het al had verwacht. Goede service en verder ook niks op aan te merken.

Snelle en correcte levering van de gevraagde producten.

Perfect! As usual!

Vrijdag besteld, maandag geleverd. Netjes op tijd! Perfecte service. Ook via de helpdesk.

Betondingen is een prachtig bedrijf die ons heeft geholpen met ons goede doel. De werknemers zijn zeer vriendelijk. Een top bedrijf!

Top service!

Super positieve ervaring! Duidelijke communicatie en het product werd snel geleverd. Wij bestellen hier zeker terug.

Mooi product + super service

Alles verliep prima, product precies zoals verwacht, klein dingetje na levering wat direct prima werd opgelost!

Netjes goed en professioneel geregeld

Bestelling en levering van beton porren

Duidelijkheid

Goede benadering Als iets niet klopt Wordt het keurig opgelost alleen De mail voor melding Dat jullie geen plaats Hebben voor opslag Is na 2mail's wel veel Van het goede Rest is prima geregeld

PERFECTE LEVERING EN DITO SERVICE

Ik vroeg of ze de U elementen bij ons voor de deur konden neer zetten. Aangezien ze 78 kilo per stuk wegen . De service ging nog 1 stapje verder, ze stonden al in de achtertuin klaar voor ons. PERFECTE LEVERING EN DITO SERVICE Dus. Aanrader.

Goed!

Aan de telefoon, zeer aardig geholpen met advies! Wat ik bestelde was niet op voorraad, bij opmerkingen een paar voorkeurs datums ingevuld, was het advies. Ik zou een mail krijgen als mijn bestelling weer op voorraad is en bezorgd zou worden, dat was niet gebeurd, gelukkig was ik thuis toen ze kwamen. Zeer behulpzame medewerker die het product kwam afleveren!

Zeer goed, geen suggesties of klachten.

Goede ervaring, snel en afgeleverd op de door mij aangewezen plaats.

Uitstekend geholpen en meer dan correct afgeleverd, hoog serviceniveau!

Goede site.bestellling staat gelijk klaar.

Keurig bedrijf.vriendelijke mensen.

Snel en direct voor een prima prijs.

Makkelijk besteld en netjes geleverd

Snelle en goede levering

Snelle levering na order. Was eerste keer dus zeer positief.

Keurig op tijd geleverd en een zeer goede kwaliteit

goed en snel

Komt afspraaken goed na

Ben zeer tevreden

Snel en duidelijk

Duidelijke site, snelle aflevering en duidelijke communicatie.

Helemaal top

Snelle levering en in prima staat. Heb gelijk weer wat besteld.

Goede goederen en service

Prima bedrijf

Goede en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Al meerdere keren betondingen besteld. Snelle levering en keurig op de afgesproken tijd en plaats weggezet. TOP !

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ