Filtre

Zeer goede en snelle service

Snelle en nette levering!

Goede producten en snel geleverd

Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Denken met je mee

Zeer netjes geholpen Aan te raden om te bestellen op de web site

Zeer correct verloop

Snelle levering, vriendelijke klantendienst en behulpzame leverancier.

Alles is keurig verzorgd !

Leveringen zijn geheel naar wens.

Snelle en vriendelijke service.

In de ochtend muurafdekkers besteld en ik kon ze gelijk ophalen na het snelle reageren vanuit betondingen. Dezelfde dag nog geplaatst met mooi eindresultaat. Kortom scherpe prijzen snelle service!

Het zijn echt mensen.

prettig en snel.

Snelle correcte levering

E-mail melding gevraagd voor 30 minuten voor levering te melden. Ik kreeg de mail precies 30 minuten voor de gemiddelde "begin/eindtijd". Echter 7 minuten later stond de chauffeur voor de deur. Nu kwam dat voor mij beter uit maar ja..... De chauffeur kon de vrachtauto zo plaatsen dat we alles makkelijk in de verhoogde tuin via de laadklep. Dat scheelde me veel gesleep. Al met al, best tevreden met de levering. Voor het doorslijpen maakte ik de randstenen nat. Deze namen veel water op. Ik hoop dat ze bij vorst niet kapot gaan vriezen.

Redelijk

Bestellen en leveren heel goed. De geleverde betonbanden waren aanzienlijk beschadigd. Slechts enkele hadden aanvaardbare beschadigingen.

Snel en eenvoudig

Bestellen en afhalen kan bijna niet beter, ook de afhaallocatie is duidelijk en makkelijk te vinden en begrijpen. Ook het gewicht wat je afhaald is een prettige bijkomst zodat je weet wat voor auto/aanhanger je mee moet nemen. Alleen even vervelend dat je afhaalbevesting in de spam box terecht komt, maar na een WhatsApp gesprek alsnog netjes op de hoogte gesteld. Ze hebben het er prima op orde.

Goede kwaliteit, snel geleverd

We hebben paalmutsen besteld. Zijn op tijd en netjes afgeleverd. Product is prima.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering. Minpunt: er is geen bevestigingsmail met de bestelling ontvangen. Op maandagavond besteld. Op woensdag gebeld omdat de bevestigingsmail niet kwam. Toen werd aangegeven dat de bestelling wel onderweg was.

Van bestelling tot levering alleen maar positief

Bestellingen doen is duidelijk en het bedrijf doet wat het beloofd.

Ggghhhh

Iiiijjj

super snel en goed geregeld allemaal

alles snel en goed geregeld

Makkelijk besteld, snel en goed geleverd!

De betonnen tuinbank was makkelijk en vlot besteld. Keurig en snel geleverd en voldoet enorm aan de verwachtingen.

Superservice!

Goed advies gekregen over een ondergrond voor de vuurkorf. Werd nog aan mijn bestelling toegevoegd.

Keurig volgens afspraak

Zeer goed en op tijd.

Zeer positief

Snelle levering, solide verpakking. Product zag er puntgaaf uit.

Super service

Keurig,...de handel vrij snel en netjes geleverd!

Telefonisch contakt gehad, netjes en duidelijk geholpen.

Gemak dient de mens.

Gemakkelijk gebruik van de site. Goede prijs en top afgeleverd voor de deur.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ