Filtre

Netjes en snel

Snelle Levering en reactie op vragen en mail. Netjes.

Super vriendelijk en zeer goede en snelle service

Op donderdag net voor 16:00 uur gebeld of ik de dag erna om 10:00 uur 4 poeren kon komen ophalen. Geen enkel probleem. Bij aankomst stond de bestelling al gereed. Ook de verzendpapieren waren klaar. Het palletje met de 4 poeren werd met de heftruck in de auto gezet. Echt gemakkelijk.

Perfecte levering

Zeer tevreden, duidelijke website, goede prijs/kwaliteit, correcte levering.

Snel geleverd, goede service

Perfect.

Alles klopte en ook perfecte levering. Ben er heel blij mee. Mocht ik weer eens iets nodig hebben bestel ik het weer daar.

Snel geleverd, kwaliteit matig

Snel en netjes geleverd. Kwaliteit valt Een beetje tegen. Betonpoer 10x10x50 wijkt in kleur af van grijze opsluitbanden. Erg kwetsbaar op de randen, geldt ook voor de opsluitbanden. Betontegel 30x30 heeft zeer scherpe randen. Het is niet allemaal zichtwerk, dus het mag de pret niet drukken.

Beste prijs en supersnelle levering.

Snelle levering van kwaliteitsproducten

S' middags besteld. Volgende dag om 12.00 geleverd. De berichtgeving via de mail is zeer duidelijk. Ook het antwoord op een vraag van mij via whatsapp werd snel en deskundig afgehandeld.

moest zelf verplaatsen

Ik was van de veronderstelling dat de levering binnen het pand zou zijn of tenminste precies voor de deur. Dat was helaas niet het geval.

Prima product

Aflevering was ook netjes

Snelle levering en op de juiste plek neergezet

We hadden even nodig voordat we de pallet konden uitpakken. Toen bleek dat er twee beschadigd waren. Ik zal de foto's opsturen! Gr thijs

Prima produkten, snel en vriendelijk geleverd

Hebben muurafdekkers besteld, nette website en spullen. Snel geleverd. Chauffeur was vriendelijk.

Snelle en nette levering

Ze leveren snel Alles netjes op 1 pallet Goed en veilig verpakt!

Alles goed geregeld

snelle levering, top kwaliteit Zetten zelfs je aankoop in de achtertuin Daarna krijg je berichtje een mooi resultaat van je bouwproject gewenst Al met al super super super

Alles snel en goed geleverd

Helemaal top

Top service, snel en goed geleverd!

Betondingen.nl heeft de verwachtingen zoals je die hebt na het benaderen van de website prima waargemaakt. Goede service, goede en moderne communicatie met de juiste humor maakt het bestellen prettig en een prima ervaring.

Zeer snel!

Uitstekende service!

prima gegaan

Perfect gegaan.

Netjes afgeleverd en verpakt

Netjes afgeleverd

Snelle levering, netjes afgeleverd! Tevreden klant!

Snelle levering, goede ervaring

snelle levering van a tot z Bestelling goed te volgen via track and tracé Chauffeur heel vriendelijk Kortom een aanrader als je dergelijken materialen nodig hebt Fijn bedrijf om mee zaken te doen

Correcte levering

bestelling in het weekeind geplaatst en dinsdag netjes thuis geleverd

Snelle levering en goede service

Super snel en goede en vriendelijke bezorging

Supersnelle service!

Ook voor kleine dingetjes