Filtre

Groot succes

Site was overbelast bij mijn bestelling, maar verder perfect!

gemakkelijk online bestellen en 2 dagen nadien in belgie gratis geleverd door een sympatieke chauffeur. echt een aarader

In een woord "POSITIEF"

Na onze bestelling sloeg de twijfel toe of de betonblokken wel voldeden aan het idee wat wij voor onze tuin hadden. Na de aflevering bekroop ons steeds meer het gevoel dat we de verkeerde keuze hadden gemaakt. De blokken zijn uiteindelijk zonder probleem weer opgehaald. Echt een prima service. Een klantgericht bedrijf. Heel tevreden.

Snel en netjes geleverd!

van bestellen tot leveren niks geen aanmerkingen. Alles top verlopen!!

Snelle levering en er wordt goed gecommuniceerd!

Snelle service aan sterke prijzen!

Ondertussen 2 bestellingen geplaatst En allebei zeer snel geleverd aan de goedkoopste prijs en kwaliteitsvolle materialen. Zeker en aanrader!

Snel bezorgd super makkelijk te bestellen

Goed product zoals beschreven

Volgende dag netjes afgeleverd, mooie prijs

Mooie betonpoeren van 60 cm hoog om m’n blokhut te zekeren voor storm

Correcte en snelle service

Heel tevreden, correct en snel geleverd

Fijne webshop

In verhouding tot andere webshops goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle leverings, alles aanwezig en vriendelijke chauffeur.

Goede service en klantvriendelijk

Werd erg vriendelijk geholpen aan de telefoon en op de locatie toen ik het materiaal kwam halen.

Makkelijk bestelt, snel geleverd en goede kwaliteit!

Mooi product , snel geleverd

Bestelling werd snel en correct geleverd .. Het product is mooi!

Erg mooie poeren

eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd

Al een aantal keren besteld. Bestelproces is eenvoudig en een prettige bijkomstigheid is dat het snel wordt geleverd.

Goede producten en super levering voor een aantrekkelijke prijs!

Goede producten en super levering voor een aantrekkelijke prijs!

Geweldige service

Levering op een ander adres. Netjes vantevoren aangegeven dat ze onderweg zijn en nog eens vlak bij bestemming. Aardige chauffeur en pallet goed verpakt.

Makkelijk besteld, makkelijk geleverd!

Easy does it! Fijne en goede afhandeling.

Prima kwaliteit snel leverbaar

Goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak TOP

Ben dik tevreden over het product

Vrijdag besteld, maandag geleverd.

Top bedrijf !!

Super bedrijf !! Vrijdagmiddag besteld , maandag al bezorgd ! En tegen zeer schappelijke bezorgkosten kijkende naar vergelijkbare bedrijven ! Bettondingen.nl raad ik ten zeerste aan!

ok

prima service

Snelle levering. Netjes bezorgd mooi product! Gaan zeker vaker bestellen en zullen jullie aanbevelen.

Prima bedrijf en bezorging

Helemaal prima, erste contact voor B2B duurde even iets langer daarom geen 5* maar netjes opgelost en levering prima dus dikke 9!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ