Filtre

Vriendelijk, behulpzaam.

Hele vriendelijke bezorger. Goed overleg waar de stenen geplaatst konden worden tijdens levering. Nette 1.5 meter afstand tijdens levering en tekenen voor ontvangst. Met een gratis bosje bloemen erbij!

Makkelijke vlotte afhandeling van order

Makkelijke overzichtelijke website. Vriendelijke hulp via telefoon en bij twijfel over een vraag werd er een tweede collega bijgehaald. Vervolgens goederen snel volgens afspraak geleverd. Nu de betondingen nog plaatsen. Zal zeker opnieuw overwegen bij gelegenheid.

Een aanrader.

Scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering.

Goede service alleen de bezorg link werkt niet

Goede service alleen jammer dat de link niet werkt om de tijd inzichtelijk te krijgen.

Mooie producten, netjes voor de deur afgeleverd

Mooie producten, netjes voor de deur afgeleverd. Lage transpertkosten.

Snel geleverd !

Goed product

Slechte bezorging

Er werd aangegeven dat het pakketje door de brievenbus paste. Dat paste het niet en nu moet ik het tussen 11 en 16 bij een pick up point gaan ophalen. Terwijl ik fulltime werk! Super slecht.

Netjes en op tijd

Ik had zand, poeren en sluitranden besteld. Alles was netjes en op tijd afgeleverd er ze hadden zelfs een pennetje erbij gedaan bij de paklijst zodat ik wel bij de chauffeur kon aftekenen (vanwege de corona). Erg netjes en ik vond ook een goede prijs

Bestelling vlot en door een vriendelijke chauffeur bezorgd. Daarbij nog een bosje bloemen voor mijn vrouwtje erbij geleverd ook😉

Prima, snel geleverd

Vriendelijke chauffeur

Prettig, profecioneel en snel

Super fijne ervaring!

Snel, goedkope verzending, leuk persoonlijke not. Kortom fijne ervaring!

snel en goed

snel en goed, het gaat wel samen !

Geweldige service en snelle levering

Ook mijn relatief kleine bestelling werd snel en tegen een heel schappelijk bezorgtarief afgeleverd. De vriendelijke chauffeur bracht ook nog een boeket bloemen waarmee Betondingen de bloemensector steunt.

Topservice, duidelijk/snel/correct

Topservice, duidelijk/snel/correct

Prima producten heel snel geleverd

De levering was op tijd zoals beloofd. De producten voldoen aan alle kwaliteitseisen en de klantenservice was ook heel behulpzaam. Kortom een prima leverancier als je goede producten morgen nodig hebt.

Vlotte afhandeling en bezorging

De bos bloemen was een leuke verrassing Alles was prima in orde.

zeer goede service en mooie producten.

Vlotte manier om bestelling te plaatsen. Meteen feed back indien iets niet op voorraad. Snelle levering. Mooie kwaliteitsproducten. Zeer tevreden.....

Waanzinnig goed 👍

Super snelle levering top geregeld

Zoals het moet

Ik stelde eerst een vraag via het contactformulier en kreeg spoedig een antwoord. Vlotte bestelling en levering. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Super!!

Super snel geleverd, mooie kwaliteit (loeizwaar) L elementen (antraciet). Zelfs met een bloemetje en wat andere leuke gadgets, ga zo door!!

Kwaliteit, snelle levering en betaalbare verzending

Betondingen maakt verwachting waar. Het hele bestelproces verloopt makkelijk met goede info opvolging over de levering. Vooral de bezorgkosten, die lager zijn dan bij andere firma's die zware dingen bezorgen, vielen ons positief op. Nette verpakking op pallet met als verrassing er bovenop een bloemetje. Daar kun je mee thuiskomen. Ook op gebied van prijs en kwaliteit een echte aanrader dus.

Top geregeld zonder gedoe.

Fijn bedrijf met prettige mensen en alles lag netjes klaar

kwaliteit en op tijd geleverd, incl bloemetje..

makkelijk in bestellen. snelle levering.

Goede en correcte levering!

Top levering! Transporteur top!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ