Geen echte verbeterpunten die ik zo op kan noemen
Pluspunten
Nauwkeurige informatie bij de producten. Levering was mooi op tijd.
Verbeterpunten(nog) niet.
Pluspunten
Weer een snelle levering, top!
Pluspunten
Zeer behulpzaam
VerbeterpuntenIk vond het vreemd dat ik de betonpoer niet op zich kon bestellen!
Pluspunten
Duidelijke site, goede levering.
Pluspunten
originele items te koop; recensies suggereren vakkundige plaatsing
Verbeterpuntenbrievenbus en pilaar plat ingepakt op pallet op de oprit gedropt; pakbon in brievenbus. beide elementen wegen 110kg p/s. niet zelf te tillen dus! zoek het verder maar uit klant; slechte service zo!
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Levering geschiedt altijd op pallets (dit staat ook op onze site vermeldt), plaatsen is eventueel mogelijk (dit is altijd in overleg ivm meerwerk/kostprijs). De brievenbus en pilaar zijn netjes plat ingepakt om transportschade te voorkomen. Soms helpt de chauffeur de brievenbus op de juiste plek te zetten. Maar aangezien u niet thuis was heeft de chauffeur de pakbon in de brievenbus gedaan. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Mvg, Betondingen
Pluspunten
Alles op tijd en volgens afspraak!
Pluspunten
Duidelijke website en levering ging ook snel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De vragen die ik van tevoren had gesteld werden snel en adequaat beantwoord. Het bestellen via de website verliep vlot. De levering ook. Donderdagmiddag besteld. Maandagmiddag in huis. De aflevering door de vervoerder ook keurig. De (zware) pallet werd gewoon de achtertuin in gereden. Ideaal. En de geleverde spullen zien er prima uit!
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site. Sommige zaken konden niet direct geleverd worden maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. De levering was op het verzochte dagdeel en de chauffeur was zeer behulpzaam om alles op de juiste plek te krijgen.
VerbeterpuntenOp de site direct aangeven wat de voorraad en is, en actueel houden
Pluspunten
Keurig geleverd op de data die ik gevraagd/aangegeven heb.
Verbeterpuntennvt
10 Bossekamp