Pluspunten
Super service
Verbeterpuntenmisschien meer producten
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
VerbeterpuntenDat ze het ook voor je komen monteren haha
Pluspunten
VerbeterpuntenKan het niet noemen.
Pluspunten
Goed persoonlijk overleg voor afleveren goederen
VerbeterpuntenHet nakomen van de afspraak om de chauffeur een uur voor afleveren te laten bellen. Planning was B. Levering 09:00 uur ( dus zonder belletje) Kan onnodige wachttijd voorkomen.
Pluspunten
Ik kan alleen maar positieve dingen noemen. Bestelling, afspraak en levering waren top voor elkaar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snel, goed en betrouwbaar
Pluspunten
snelle correctie levering tegen een goede prijs
Pluspunten
goed gecommuniceerd via de mail
Verbeterpuntenik had doorgegeven dat het buiten op de stoep gelost mocht worden, gelukkig was er iemand bij mij thuis, maar de chauffeur vroeg er wel om....
Pluspunten
- direct telefonisch en plezierig contact niet lang hoeven wachten aan de telegoon - komt afspraak na vwb tijdstip van levering - mooi strak product afgeleverd: Betonboeren
Verbeterpunteneerlijk gezegd kan ik deze niet geven na 1x contact en een goede levering. Transportberdijf voor aflevering was tevens keurig
Pluspunten
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, snelle levertijd op afgesproken plaats. Kwaliteit product goed.
Pluspunten
Zeer snelle en goede communicatie en adequate afhandeling.
VerbeterpuntenMaatvastheid van het product. De afmetingen wisselde per element een paar mm.
Pluspunten
gewoon top
Verbeterpuntenik zou 't niet weten
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en afgeleverd op de gewenste locatie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vlot geleverd. Goed materiaal.
Pluspunten
Duidelijke communicatie betreft levering
VerbeterpuntenHet moment van levering kan plaatsvinden in 4 uur. Tussen 14-18. Prettig is om dit terug te brengen naar 2 uur.
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ