Pluspunten
Prima webwinkel, alles volgens afspraken verlopen
Pluspunten
Snelle levering, goed tarieven, lage bezorg kosten
Pluspunten
Na telefonisch contact zijn onze vragen direct beantwoord en gelet op de minimale afstand tussen onze bedrijven is dit snel persoonlijk door Betondingen.nl bij ons afgeleverd. Netjes
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
i.v.m de paasdagen is helaas de planning van de bestelling mis gegaan. De poeren zouden dinsdag geleverd worden zodat ze donderdag mee op klus konden. Volgens de planning zouden de poeren later pas op donderdag komen. gelukkig heeft betondingen de zending om geschakeld naar het adres van de klant zodat ze daar om 7.30 donderdagmorgen bezorgd werden. snelle service en schakeling!
Verbeterpuntenplanning bij feestdagen beter communiceren
Pluspunten
Snelle levering, snelle reacties op bestelling.
Vervoerder kon niet bij mijn gewenste losplaats komen. Vrachtwagen was te hoog en boomtakken verhinderde hem om verder te rijden. Afstemming vervoermiddel en losplaats vooraf gewenst.
Pluspunten
prima en snelle service
Pluspunten
Vriendelijke mensen en snelle reactie op vragen.
VerbeterpuntenMail over levertijd (9-11 uur) week af van werkelijke tijd (11:40 uur).
Pluspunten
Duidelijke site, de levering zoals beloofd binnen een paar werkdagen, erg tevreden over de kwaliteit van het product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Bereikbaar via app
Pluspunten
snelle levering,goede communicatie.
Pluspunten
super snel, goede prijs.
Pluspunten
Snelle levering goede beschrijving van producten
Pluspunten
Snel en keurig geleverd
Pluspunten
?
Verbeterpunten.?
Geef een duidelijke levertijd aan op de order bevestiging
Beste klant, De levertijden staan bij het product zelf vermeld. Niet op de orderbevestiging. Mvg, Betondingen.nl
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ