Pluspunten
Lever wat ik bestel, flexibel wat betreft de plaats waar het geleverd moet worden , Gewoon een heel goede webwinkel, en ja hij is vrij uniek in z'n producten, producten zijn van hoge kwaliteit en keurig netjes afgewerk, en compleet in de zin dat de hulpmaterialen die nodig zijn zoals een zakje snelbeton bij poeren en stalen plaat op de schroefdraden voor onder de houtconstructies.
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
onze bestelling was perfect in orde
Pluspunten
Zeer vlotte afwikkeling van mijn bestelling. Snelle respons op vragen en zeer snelle levering, ook vriendelijke en behulpzame chauffeur van het transportbedrijf.
Pluspunten
super service zelf verkeerd besteld en door betondingen super opgelost complimenten,niet vervelend doen meedenken met heel veel passie en vriendelijkheid.Dat is mijn ervaring met betondingen.
Pluspunten
gewoon erg goed
Pluspunten
alles ging correct
Pluspunten
goede website met goede prijzen incl. bezorging. Dan wordt het ook nog heel netjes bezorgd!
Pluspunten
Ik heb vlak voor het weekend mijn bestelling geplaatst en deze maandag verstuurd. Betonpoeren met verstelbare beugels alles ziet er piekfijn uit
Pluspunten
keurig en snel geleverd
Pluspunten
Zeer professioneel bedrijf!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Heb 2x iets bezorgd gekregen en dat ging echt razend snel! Bij de grotere dingen helpt de bezorger zelfs met uitpakken en neerzetten! Top bedrijf!
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ