Pluspunten
vlotte levering en goede communicatie met chauffeur
Pluspunten
Grote voorraad waardoor onze bestelling binnen 2 dagen geleverd kon worden.
Pluspunten
S avonds laat besteld en twee dagen later s morgens geleverd. Keurig op de hoogte gehouden van de levering via mail. Als ik weer eens iets nodig ben zal ik het zeker hier bestellen. En ik vind de prijs kwaliteit verhouding prima.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en betalen, snel geleverd volgens afspraak
VerbeterpuntenOp de website staan onder het label trottoirbanden geen trottoirbanden (opsluitbanden). Naar mijn mening verkoopt betondingen deze niet.
Pluspunten
Degelijk materiaal. Goede communicatie (info en advies). Vlot geleverd.
Pluspunten
Ik zou ook 10 en kunnen geven maar ik weet daarvoor niet genoeg van deze producten en diensten. Mijn aankoop was top in alle opzichten!!
Leverkost was hoger dan bestelde goederen (2 kleine beton elementen)
Pluspunten
Een nabestelling geplaatst, spullen waren op voorraad en ondanks de bouwvak na 3 dagen de bestelling ontvangen. Bij de vorige aflevering zat er in 1 palissade paal een breuk, we hebben dit gemeld en deze werd zonder meer keurig vervangen. De 2e partij palissade palen zagen er weer mooi uit. Onze ervaring een betrouwbaar bedrijf met goede producten en wat ook heel belangrijk is een prima service! Vandaar onze uitgesproken hoge waardering voor dit bedrijf.! Verbeter punten kunnen wij niet zo gauw opperen!
Pluspunten
Makkelijk bestellen en overzichtelijke site, snelle levertijd en maken dit ook waar, top.
Pluspunten
Goed advies, snelle levering.
VerbeterpuntenTijdstip levering nauwkeuriger?
Pluspunten
Keurig verpakt. Leuk die pen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte levering goede informatie wat betreft leveren. Nette producten.
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke website
Pluspunten
Snelle en complete levering
Pluspunten
Eenvoudige website en doen wat ze zeggen.
VerbeterpuntenProduct qua beton ziet er prima uit. De draad enden zitten niet echt waterpas. dat betekend scheef gaten boren in de palen.
Pluspunten
Geweldige website duidelijk en overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke afspraken
Verbeterpuntengeen
10 Bossekamp