levertijd aanpassen als er nog productie moet plaats vinden. Zou binnen 3 werkdagen geleverd worden, maar vanwege productie was de levertijd ruim 2 weken. Wel telefonisch goed geholpen en netjes te woord gestaan.
Levertijd van muurafdekkers en paalmutsen is vaak 2-4 weken, dit staat duidelijk op de site vermeld. Er is niet afgesproken dat er binnen 3 werkdagen geleverd zou worden. Mvg, Betondingen.nl
Pluspunten
Goed product en snelle en goede levering
Pluspunten
Snel geleverd, op het afgesproken tijdstip gebracht, geen schade,
VerbeterpuntenWe hebben 12 poeren besteld en betaald, we krijgen er 13 met een rekening voor 1 poer via de mail. Opgebeld hierover maar nog geen reactie gehad. (we zouden terug gebeld worden)
Pluspunten
Goed antwoord en oplossingen op mij vragen
Pluspunten
Verbeterpuntenkon de site van de track en trace code niet vinden
Pluspunten
Het maken van afspraken wanneer goederen geleverd kunnen worden, deze ook daadwerkelijk na gekomen
Pluspunten
het was top netjes bij mij voordeur afgeleverd en ook nog op mijn pad neer gezet ben dik te vrede over jullie M.V.G Rob de Graaf
30 dagen betaaltermijn in plaats van 14
Pluspunten
website, prijs & communicatie
Verbeterpuntentraagheid bij overschrijving geld. stiptheid van levering
Pluspunten
Prima communicatie over afleverdatum en tijdstip. Stipt.
Pluspunten
Correct en betrouwbaar,vriendelijke leverancier
Pluspunten
Verder doen zo , score is 8 dit behoorlijk goed ! Alles is naar wens verlopen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bijzonder snelle levering. Keurig verpakt. De vervoerder was op de afgesproken tijd, beleefd en vriendelijk.
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole waardoor wordt voorkomen dat verkeerde materialen geleverd worden. Maar nalevering was uitmuntend.
Pluspunten
Snelle levering 2 dagen top!!!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Alles prima. Mooie bank en prima service.
VerbeterpuntenZouden het niet weten... Hoogstens voordeliger maken zodat we nog meer kunnen kopen haha
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ