Niet te overtreffen

Helderheid is duidelijkheid zeer snel volgens afspraak geleverd

Geweldige service

Ik had nog wat vragen over de u-elementen en via Whatsapp snel antwoord daarop gekregen. Levering was vlot en het werd netjes achter ons huis neergezet ipv voor het huis. Super service!

goede service

makkelijk te bestellen en wordt geleverd volgens gemaakte afspraak

Prima adres voor beton!

Duidelijke site, prima service. Als een van de weinigen ook gericht op particulieren met de optie om zelf af te halen.

Snel en vakkundig geleverd en verpakt

Snel en makkelijk bestellen, professioneel verpakt en tegelijk met een persoonlijke en service gerichte benadering. En dat alles voor een prima prijs!

prima service

zeer goede service

Redelijke leverancier

Ik heb bij Betondingen 4 muurafdekkers besteld, de levering was perfect, de prijs is ook prima, maar de kwaliteit vind ik matig. De afdekkers waren ongelijk van maat waardoor de lijnen niet doorliepen en de zijkanten waren beschadigd.

Snelle vlotte levering.

Overzichtelijke webshop en goed communicatie

Duidelijke website met heldere en duidelijke communicatie. In vergelijking met concurrenten goedkopere transportkosten en snelle levering! Producten naar wens!

Super snel geleverd en een mooi product

Zie helder

goed contact en snelle levering

Goede site die duidelijk is en goede informatie geeft. Ook de afleverdatum afgesproken en dat werd ook geleverd op die datum, zou normaal moeten zijn maar heb ook andere ervaringen. Leuk persoonlijke touch bij het afleveren en goede kwaliteit, super goed verpakt. Kortom ik kan ze van harte aanbevelen.

Goed en vriendelijk advies als belt. Wordt mee gedacht. Bij aflevering goed telefonisch contact ivm dat ik niet aanwezig was. Top!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijke webshop en zeer snelle verwerking. Lekker snel geleverd. Heel leuk die persoonlijke sticker op de pallet. Absoluut een aanrader.

perfecte service en materiaal

deze site is een aanrader om uw spullen op te bestellen - alles gewoon goed en dat mag ook wel eens gezegd worden

Correcte firma

Zeer goed.

Was in eerste instantie huiverig om via internet betonproducten te bestellen. Toch gedaan naar alle tevredenheid. Product is zeer goed en maatvast, super. Is een aanrader.

Snel en goed

Ondanks dat de site bij de bestelling aangaf dat er niet voldoende tegels op voorraad zouden zijn en mijn bestelling misschien pas enkele dagen later zou worden afgeleverd, toch alles de volgende dag gewoon in huis. Super. Alles ook nog netjes verpakt in folie, zodat het niet nat zou worden, ondanks de regen. Ik ben helemaal tevreden .

Een vlotte levering

De bestelling werd op tijd geleverd. Ook nog een telefoontje 5 minuten voor aankomst. De chauffeur wist de levering netjes door de tuin entree te manoeuvreren. Zeer klantvriendelijk!

Slecht

De producten zijn waardeloos. Een tik met een rubberen hamer dan springen stukjes ervan af. De producten zijn echt slecht alsof er te weinig cement er in ia verwerkt

Snelle levering, goede communicatie en goeie kwaleit

Als in omschrijving, wat wil je nog meer? Ik kan iedereen betondingen aanbevelen

Helemaal goed

Aflevering is prima verlopen. Zeer vriendelijke en meedenkende chauffeur.

Fijne website, tevreden over product en komen snelle levertijd na!

Ik heb 8 betonnen u-elementen besteld, die elders lastiger te krijgen waren. Vaak al uitverkocht of met weken levertijd. Ik was dan ook sceptisch toen Betondingen beloofde om zo snel te leveren, maar uiteindelijk is alles precies zo verlopen zoals beloofd was. Ik ben dus zeer tevreden over mijn aankoop en hoe het bezorgd is, waarbij ik ook perfect op de hoogte werd gehouden van het tijdstip van bezorging.

Uitstekend telefonisch geholpen en snel geleverd!

Ik ben uitstekend geholpen met een maatwerk oplossing. Een en ander kon nog, bij wijze van uitzondering, dezelfde dag op maat gezaagd worden. Een dag later werd alles keurig bezorgd.

Goede service, snel bezorgd!

Fijne ervaring en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en deze wordt snel bezorgd. Dank voor de goede service!

snelle bezorging

tot op heden prima